Ostala bez teksta

Nitko nije očekivao - OVO se u showu prvi put dogodilo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nitko sretniji od Vande!

 

VIDEO: Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici tvojelice.hr.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 3 Ljepotica u bijelom Minea u haljini s golim ramenima i neobičnim rukavima osvanula u stilu holivudske dive, o ovom će se izdanju još pričati sigurno

Pobjednički nastup pogledajte ovdje!

Video rulet je htio da upravo ona dobije lik pjevačice benda Florence & The Machine, ni manje ni više, njezine najomiljenije pjevačice. Skakutala je od sreće i nije skidala osmijeh s lica. Vanda Winter Dobila je lik baš po svom guštu. Ovog puta komentari žirija manje su važni, važno je da ona i publika uživaju u pjesmi i izvedbi. Odlučila je ne opterećivati se podjelom bodova.

Priznaje da se s dečkima nije lako nositi, pogotovo kad su na štiklama jer tada igraju na seksipil i golotinju. Nakon što je Vanda završila svoj vokalno izuzetno težak nastup, to što do sada još nismo imali priliku vidjeti u glazbeno-zabavnom spektaklu 'Tvoje lice zvuči poznato', članica žirija, Sandra Bagarić, ustala je sa svog mjesta i poklonila se Vandi. Žena je jednostavno ostala bez teksta nakon Vandine izvedbe pjesme 'You've Got the Love'.

'Pjesma je nešto kao Luka i Borna, dosta je ovak slična'

'Dala bih joj 14 bodova da mogu', rekla je više nego oduševljena Sandra. Zaključak je da je Vanda i mrtve digla svojom izvedbom, a to se odnosilo posebno na Jima Morrisona (Maria) koji se najednom probudio iz svog sna i smogao toliko snage da zaplješće Vandi. Žiri je bio jednoglasan oko toga da je ovo do sada bio najteži i najzahtjevniji nastup .

Vanda je naglasila kako joj je bilo teže skinuti Britney Spears nego Florence jer je stil pjevanja koji koristi Florence daleko bliži i prirodniji. Ruku na srce, ovaj put smo uistinu mogli čuti Vandin raskošni vokal u punom sjaju. Iako joj ovog puta mišljenje žirija nije bilo na prvom mjestu, Vanda itekako voli dobiti povratnu informaciju od njih kako bi u sljedećoj transformaciji popravila stvari koje možda nisu bile najbolje. U reinterpretaciji Florence & The Machine, ništa se nije moglo dodati jer je bila jednostavno savršena. Svaka druga riječ bila bi preslaba za opis Vandinog nastupa.

Vanda je bila zadovoljna i svojim prvim nastupom ali je otkrila kako joj je bilo neobično vidjeti se na ekranu. Pjevanje s koreografijom je teško pa su takvi nastupi izuzetno zahtjevni. Kaže kako sada već zna što može očekivati od showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pa joj je zbog toga i malo lakše.

Za Vandu je Florence bila prava poslastica, provodila je sate u proučavanju spota jer Florence nije karakteristična po svojim koreografijama koliko po boji kose i fantastičnom vokalu. Bez obzira na pomankanje koreografije, Vanda je do posljednjeg detalja iskopirala sve pokrete i tako svoju transformaciju dovela do savršenstva! Da je tome baš tako, dokaz su bodovi i komentari žirija ali i bodovi koje je dobila od svojih kolega te publika koja ju je tijekom cijelog nastupa bodrila.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene