samozatajne ljepotice

Uspješni u bazenu, ali i u ljubavi: Ove žene osvojile su srca naših zlatnih Barakuda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su njihova snaga i podrška, a oni njihov najveći ponos. Predstavljamo vam ljepše polovice naših zlatnih vaterpolista.

Cijela Hrvatska pucala je od ponosa nakon što je zlato zasjalo oko vrata naših Barakuda. Naši sjajni vaterpolisti u finalu su pokorili reprezentaciju Mađarske i time zasluženo zasjeli na tron najboljih. I dok svi pričaju o maestralnoj pobjedi Hrvatske i njezinom šestom odličju u nizu na velikim sportskim manifestacijama mi smo odlučili pozornost dati njihovim ljepšim polovicama koje su, za razliku od žena nogometaša, puno manje eksponirane u medijima.

Pogledaj i ovo showbuzz Druga strana vaterpola 'Mi smo navikli biti 'goli''

Kapetan Sandro Sukno u sretnom je braku sa suprugom Paolom. Ljubav svog života Sukno je upoznao još tijekom srednjoškolskih dana, a svoju dugogodišnju ljubavnu vezu prošle godine okrunili su brakom. Bajkovito vjenčanje održano je u njihovom rodnom Dubrovniku nakon što se Sandro vratio s Olimpijade u Brazilu. Danas su ponosni roditelji sedmomjesečne kćeri.

Vratar Marko Bijač uskoro bi također mogao zaploviti bračnim vodama. Ovaj 26-godišnjak već godinama ljubi Dubrovkinju Zrinku Kordić. Svoju vezu ovaj par održavao je na daljinu dok je Zrinka studirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Unatoč razdvojenosti jedno drugome pružali su bezuvjetnu podršku. "Zrinkina podrška jako mi je važna. Maksimalno mi se prilagodila i mislim da dosta dobro podnosi moje često odsustvo od kuće", otkrio je Marko koji je proteklih godina zbog djevojke dolazio u Zagreb kad god su mu obveze to dopuštale.

A zbog suprugove sportske karijere iz Španjolske je prije sedam godina stigla Aida, supruga Katalonca Javiera Garcie. Supružnici su prvih pet godina proveli u Rijeci gdje je Javier igrao za Primorje, a posljednje dvije otkako je potpisao za Jug žive u Dubrovniku sa svoje tri djevojčice - Amandom, Elsom i Darom. Javierova supruga oduševljena je ležernim načinom života u Dubrovniku. "Jako je mirno, bolje nego u Barceloni", izjavila je nedavno Aida za IN magazin. Inače, par se upoznao preko Facebooka. Vrlo brzo su se našli, upoznali i postali nerazdvojni. Svoje djevojčice odgajaju u duhu španjolskih, ali i hrvatskih običaja. "Žena i ja pričamo španjolski, ali s djecom pričamo katalonski, a djeca između sebe pričaju hrvatski - tako da je sve to strašno", otkrio je Garcia.

Srce zgodnog Dubrovčanina Mare Jokovića osvojila je zgodna liječnica Maria Bulaš. Nakon dugogodišnje veze par je prije tri godine uplovio u bračnu luku, a kruna njihove ljubavi su dvije preslatke djevojčice - Sofia i Laura. Baš kao i njegovi kolege reprezentativci i Joković ističe kako ne bih uspio bez podrške supruge. "Ona sa mnom proživljava svaku utakmicu kao da ju je i sama igrala. Sa mnom je i u pobjedi i u porazu i u njoj vidim veliki oslonac", kaže Joković.

A najveći oslonac Ivanu Marceliću je djevojka Valentina Drempetić. Atraktivna Zagrepčanka studentica je Ranog i predškolskog odgoja na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu. Par već neko vrijeme uživa u ljubavi, ali i svakoj novoj pobjedi kojoj svojom igrom doprinosi Ivan. Nadamo se da će i njihova ljubavna priča uskoro završiti sretnim brakom baš kao što je to slučaj kod većine naših zlatnih vaterpolista.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene