Ostala opasna

Seks bombu izbacili iz zrakoplova - osoblje ju tužilo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samantha Fox bila je ultimativna seks bomba 80-ih godina. Iako na pragu 50. i dalje izgleda sjajno, ali čini se kako je svoju divlju narav zadržala.

Samantha Fox seks bomba osamdesetih izbačena je iz zrakoplova zbog toga što je navodno bila pijana. Pjevačica koja je svojim bujnim poprsjem zaluđivala muškarce uvijek je bila poznatija zbog svog izgleda nego zbog svog pjevačkog talenta.

Pogledaj i ovo Samantha Fox Slavi 57. rođendan Bila je seks-simbol i zavela brojne muškarce, a onda je sreću pronašla sa ženom koja ju je odvela pred oltar!

Bila je seks simbol osamdesetih: I na pragu 50-e oduzima dah!

Kako javlja 'Sun' pjevačica se posvađala s osobljem kada su joj željeli naplatiti 49 funti za dodatnu prtljagu. S obzirom na to da je bila pripita, zamolili su je da napusti zrakoplov, jer kako je rekao glasnogovornik zračne luke, alkohol može imati daleko gore posljedice u zraku na velikim visinama.

Samantha je navodno uhvatila neki kasniji let za Litvu gdje je imala zakazan koncert. Na Instagram profilu pohvalila se rasprodanom dvoranom i odličnim koncertom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene