Seksi Meksikanka

'U trudnoći sam se udebljala 25 kilograma, bila sam izobličena'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata glumica Salma Hayek progovorila je o svojem trudničkom iskustvu. Trebalo joj je neko vrijeme da prihvati svoje tijelo

46-godišnja Salma Hayek opisala je svoje trudničko tijelo kao 'potpuno bez figure'.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ''ikona!'' Nova fotografija Salme Hayek u badiću ima gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu: ''Kako možeš biti tako zgodna?''

Poznata glumica dala je intervju za magazine Glamour , te je ispričala kako joj je trudnoća 2007. promijenila način na koji gleda samu sebe. 'Jako sam se udebljala, preko 25 kilograma, imala sam priliku vidjeti potpuno izobličenu, bez forme, no ne žalim ni sekunde', rekla je meksička glumica koja ima djevojčicu Valentinu s milijarderom Francois-Henriem Pinaultom.

>> Je li za njih vrijeme stalo? Imaju 40+ i izgledaju nevjerojatno!

'Počela sam cijeniti svoje tijelo, dijelove koje sam prije kritizirala, nisu bili tako stašni. Morala sam se boriti za samopouzdanje svaki dan jer živimo u društvu koje je tako strogo prema ženama. Moramo biti i pametne i uspješne i dobre majke i mlade zauvijek', ističe Salma.

Nakon trudnoće kilograme je istopila zelenim napitcima od špinata, kelja i celera. Trenutno promovira svoj novi film 'GrownUps 2' s Adamom Sandlerom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene