Balkanska M.I.A.

ZBOG NJE GORI ESTRADA! Ona je 'poštena žena i siromašna ku*ka'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sajsi MC surađivala je sa Severinom na 'Silikonima', pa je Jelena Karleuša Sevku zasula teškim uvredama! Tko je ona?

Ona je krhka crnka, 'poštena žena i siromašna ku**ka'. Ona je Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC. Zbog ove djevojke gori Balkan, svađaju se najveće balkanske zvijezde - naprosto je svi žele.

Pogledaj i ovo Severina - 4 "Bože, živote!" Ovo je trenutak kada je Seve kleknula na pozornici pa izvela spontani potez: "To možeš samo ti, stvorena si da puniš naša srca"

Severina je danas objavila singl 'Silikoni', koji je uradila sa beogradskom repericom, a reakcije su sjajne. Mnogi će joj obožavatelji zamjeriti što se dala u čisti pop, no Sajsi ne mari zato. Uostalom, nije joj prvi put da snima s pop zvijezdom.

Reperica je s Jelenom Karleušom 2015. godine snimala singl, koji se nikad nije objavio. Stoga je Jelena Karleuša pobijesnila kad je shvatila da su Severina i Sajsi snimile singl. Kao po dobrom starom običaju,kad se zamjerite Karleuši - svi to znaju. Severinu je napala, a ona je damski šutjela. Dobila je, uostalom, što je htjela. Sjajnu Sajsi, sjajan singl i sjajnu suradnju.

Inače, Sajsi je na sceni već dugi niz godina, a svojim beskompromisnim tekstovima diže prašinu u cijeloj regiji. Možda nije poznata mainstream publici, no glazbenim znalcima itekako jest. Stoga ne čudi što se Seve odlučila na ovu suradnju. Radi se, ipak, o ženi za koju kažu da je balkanska M.I.A, koja je opjevala više puta nevolje koje će vas snaći na balkanskom betonu, u sustavu divljeg kapitalizma i socijalne neosviještenosti.

 

Zaustavite me, ja ne znam kad je dosta @dannydeluxe

A photo posted by sajsi mc (@sajsimcofficial) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene