Dobila nasljednicu

Ima 61 godina, a ona i kći izgledaju kao sestre!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlada je plavokosa ljepotica pozirala za magazin Seventeen, a ako je suditi po fotografijama, 17-godišnjakinju očekuje blistava budućnost.

Bivši supermodel Christie Brinkley je kao vino - što starija, to bolja. Manekenka koja je nedavno napunila 61 godinu i dalje mami uzdahe, a sada je dobila i svoju nasljednicu.

 

❤️ @seventeen

A photo posted by Sailor Brinkley Cook (@sailorbrinkleycook) on

Pogledaj i ovo Christie Brinkley Godine joj ne mogu ništa! Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

Sailor Brinkley Cook odlučila je krenuti majčinim stopama. Mlada je plavokosa ljepotica pozirala za magazin Seventeen, a ako je suditi po fotografijama, 17-godišnjakinju očekuje blistava budućnost.

'Moja je majka manekenka i to je nešto čime sam se i ja oduvijek željela baviti. Počela sam kada mi je bilo 14 godina', kaže lijepa 17-godišnjakinja.

Kad je Christie napunila 60 godina, Harper's Bazaar pisao je da izgleda jednako dobro kao i kad je započela svoju manekensku karijeru 40 godina ranije. Ova vegetarijanka jako pazi na prehranu te često vježba - od teretane, joge, bicikliranja, surfanja, skijanja pa sve do plivanja.

 

Sailor and Chester's "Yoda"routine...We're wearing @peteralexanderofficial comfortable cozy PJ's from his Happy Mothers Day collection! Good Night all! #chesterbrinkley

A photo posted by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

 

All mothers are so creative, as every individual we give birth to is a work of art.. For her humor, strong sense of respect for the authentic self, and individuality this fair minded free spirit is another "piece of work" (lol) that I am proud of on this almost Mothers Day! @sailorbrinkleycook

A photo posted by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

 

Mother's Day Selfies with my youngest Sassafras Sailor Lee

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene