Kad se prijatelji rastaju

Ryan o izdaji nakon 25 godina: 'Bilo je to poput umiranja'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ryan i Blake postali su roditelji i svoj privatni život držali podalje od očiju javnosti. Slike male James nisu još željeli podijeliti sa svijetom.

Slavni glumac Ryan Reynolds i supruga Blake postali su roditelji prošle godine i od tada vrlo pomno svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti. Smatraju kako još nije vrijeme da njihova beba bude u centru pažnje.

Pogledaj i ovo Blake Lively i Ryan Reynolds Ovo mu je već tradicija! Omiljeni glumac nije propustio priliku našaliti se na ženin račun pred stotinama milijuna ljudi: "Je li je itko vidio?"

Ryan je fotografije bebe poslao samo najbližim članovima obitelji i tek nekolicini najboljih prijatelja. Baš jedan od thi najboljih prijatelja odlučio je iskoristiti njihovo prijateljstvo kako bi zaradio prodajući fotografije Ryanove bebe raznim medijima. Ryan je nekako saznao za to i uspio zaustaviti objavljivanje fotografija.

Junak koji to nije: Podvrgnut eksperimentu koji se nije smio dogoditi

Ali gore od svega drugog bio je gubitak prijatelja s kojim je odrastao i kojega je znao 25 godina. Kada su ga pitali kako se osjeća zbog cijelog slučaja, glumac je rekao: 'Bilo je to poput umiranja. Poput jedne od groznih stvari koju saznate'. Ryan je razgovarao sa, sada već bivšim, prijateljem i shvatio kako je on to pokušao napraviti jer je bio uvjeren kako nitko neće saznati.

Koliko god bolno bilo prekinuti odnos s nekim s kim ste odrasli, Ryan je to morao napraviti. Na sreću, njegova najveća podrška je lijepa supruga Blake Lively koja mu je pomogla u teškim danima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene