Čekaju prvu bebu

Nije skidao ruke sa svoje lijepe trudnice - strastveni pogledi pred svima!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prije tjedan dana s javnosti je podijelila sretnu vijest, a sada trbuščić ponosno pokazuje! A ni dekolte nije izostao...

Suprug slavne ljepotice Blake Lively, Ryan Reynolds, nije skidao ruke sa svoje blistave trudnice. Par je bio u centru pažnje na Angel balu u Cipriani Wall Street na Manhattanu.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

FOTO Svi su komentirali samo jedno - Blista!

Nedavno je podijelila s javnosti kako ona i njezin deset godina stariji supruga glumac Ryan Reynolds čekaju svoje prvo dijete, a za ovu je priliku obukla haljinu koja ponosno ističe njezin trudnički trbuščić.

'Dolazim iz velike obitelji južnjaka. Najmlađa sam od petoro djece, pa nisam nikad odgajala braću i sestre mlađe od mene. Zato sam uvijek uzimala u naručje tuđu djecu, tako da sam na neki način oduvijek bila mama', priznala je 27-godišnja zvijezda serije 'Tračerica'.

Ryan Reynolds priznaje da je razmišljao o imenu za svoje buduće dijete.

'Ne želim ime koje je pretenciozno. Mislim da će se zvati Excalibur Anaconda Reynolds ako bude djevojčica', rekao je u šali glumac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene