Lomi srca

Zgodan, mlad i 'na tapeti' JLo: Njegovo vrijeme tek dolazi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladi glumac vrlo je brzo privukao masu obožavateljica diljem svijeta zahvaljujući svojem mišićavom tijelu, a uskoro ćemo ga gledati i u novom filmu s Jennifer Lopez.

On je mlad, zgodan i imam mišiće za poželjeti. 26-godišnji glumac Ryan Guzman pokazao je svoje plesačko umijeće u filmu 'Step Up All', a nakon toga su mu se otvorila vrata Hollywooda i put do ženske publike.

Pogledaj i ovo showbuzz Nestala na Božić UBIJENA GLUMICA IZ HIT FILMA Pronašli tijelo nakon dvodnevne potrage

Jennifer Lopez raskošno proslavila 45. rođendan

'Prije par godina sam načuo o audicijama za film Step Up, gluma mi je bila vrlo strana no odlučio sam probati. Mjesec i pol sam hodao po audicijama, a onda sam dobio ulogu u Step Up-u. Kada su mi ga predstavili prihvatio sam, a ostalo je povijest', rekao je zgodni glumac.

Ryan je sada pokazao svoje mišićavo tijelo u novom broju magazina Da Man, te progovorio o novim projektima među kojima je i onaj sa slavnom Jennifer Lopez.

'Glumim lik Noaha u filmu 'The Boy Next Door' i to je bilo nešto potpuno drugačije od likova koje sam prije igrao. Morao sam postati potpuno lud i opsjednut s ljubavlju. Bilo je sjajno pomicati svoje granice', poručio je Ryan a očito nas čeka zanimljiva i uzbudljiva priča s jednom od najvećih zvijezda današnjice.

Sigurni smo da će i Jenn baciti oko na mlađeg kolegu ;)
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene