težak period

GOVOR OD KOJEG SE JEŽI "Trudna mu je pokušavala pomoći da pobijedi rak"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najemotivniji govor na ovogodišnjoj dodjeli bio je zasigurno onaj miljenika žena - Ryana Goslinga.

Emocije su sinoć vrvjele u hotelu Beverly Hilton u kojem je održana 74. po redu dodjela Zlatnog globusa. Nagradu za najbolju mušku ulogu u kategoriji komedija/mjuzikl osvojio je Ryan Gosling. Nakon što mu je uručena statua, Gosling se obratio okupljenima i svojim emotivnim govorom dirnuo baš sve.

Pogledaj i ovo Ryan Gosling - 7 Evo što ga je toliko iznenadilo! Urnebesna reakcija Ryana Goslinga u prijenosu uživo postala je viralni hit: ''Postao je novi meme!''

Posebnu zahvalu uputio je svojoj supruzi Evi Mendes s kojom ima dvije kćeri Esmeraldu i Amandu Lee.

"Nećete dospjeti ovdje ako ne stojite na ramenima planine ljudi koji vas podržavaju. Dok sam ja pjevao i plesao i svirao piano i imao jedno od najboljih iskustava koje sam doživio na filmu, moja je dama odgajala našu kći, bila trudna s našim drugim djetetom i pokušavala pomoći bratu da pobijedi rak. Da ona nije preuzela na sebe sve to kako bih ja ovo doživio, danas bi tu stajao netko drugi. Draga, hvala ti", kazao je glumac za kojim luduju milijuni žena diljem svijeta. Nakon ovakvog govora u njihovim očima porast će zasigurno još i više. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene