Uhodila ga

Obožavateljica pretjerala - morao zaštititi svoju obitelj od nje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ryan Gosling isposlovao je na sudu zabranu pristupa za obožavateljicu

Ryan Gosling uspio je dobiti zabranu pristupa za je Grace Marie Del Villar – ženu koja ga prati protekla tri mjeseca. Slavni je glumac na sudu pokazao mailove i pakete koje mu je Grace slala. Također, primio je i stranice magazina na kojima je pozirao s Evom Mendes na kojima je obožavateljica ispisala svoj broj mobitela, piše TMZ.

Pogledaj i ovo Margot Robbie u filmu ''Barbie'' - 5 nadmašio sva očekivanja Film "Barbie" od prodaje ulaznica zaradio više od milijardu dolara: "Prešao je i naša najoptimističnija predviđanja"

Izgledali su kao savršeni par – Prava istina o 'Notebooku' otkrivena!

Povod tome je Graceino uvjerenje da su ona i Gosling blizanci. No, on nije jedini kojeg je uznemirivala. Del Villar je slala mailove i njegovoj sestri Mandi uključujući i prijetnju: 'Udarit ću tvog brata u glavu'.
Vrhunac svega je bio kada je Grace stigla u New York gdje je došla ravno pred kuću slavnog ljepotana i zaštitare uvjeravala da je ona njegova sestra blizanka i srodna duša.

Ryan Gosling isposlovao je na sudu zabranu pristupa prema kojoj obožavateljica ne smije prići na 90 metara od glumca, njegove supruge i njihove kćerkice Esmeralde.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene