Proslava braka

Rupert Murdoch i Jerry Hall stali pred oltar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Medijski mogul Rupert Murdoch i bivši model Jerry Hall proslavili su ulazak u bračne vode s prijateljima i članovima obitelji.

Nakon što su se vjenčali u gradskoj vijećnici u Londonu, 84-godišnji medijski mogul Rupert Murdoch i 59-godišnji bivši model Jerry Hall, ulazak u bračne vode odlučili su proslaviti s prijateljima i članovima obitelji privatnom ceremonijom u crkvi St. Bride's u Londonu. Mladenka se za razliku od jučerašnjeg bijelog balonera odlučila za svijetloplavu vjenčanicu Vivienne Westwood, a mladoženja je ostao u tamnoplavom odijelu.

Pogledaj i ovo Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Još jedan bračni krah Milijarder Rupert Murdoch u 92. godini razvodi se od bivše manekenke zbog koje se godinama opirao zlim jezicima

Britanskog milijardera su do crkve dopratili sinovi Lachlan i James, a crkvenoj ceremoniji, koja je bila zatvorena za javnost, prisustovala je i kćer Jerry Hall, poznati model Georgia May Jagger, koju je Hall dobila u braku s poznatim rockerom Mickom Jaggerom.

Podsjetimo, Murdocha i Hall su prošlo ljeto upoznale jedna od Murdochovih sestara i njegova nećakinja. Njihova veza odvijala se daleko od očiju javnosti, a zaručili su se siječnju.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene