Što će reći Kris?

Prvo joj 'otme' muža, a sad provocira seksi fotkom iz spavaće sobe

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izazovna poza i krevet posut ružinim laticama odmah su privukli pozornost javnosti...

Već smo navikli da majka Kardashianki, Kris Jenner, rado objavljuje vlastite seksi fotografije na društvenim mrežama, no čini se da je čak i ona ostala bez teksta kad je osvanula seksi fotografija njezine prijateljice, a sada navodne djevojke njezinog bivšeg supruga Brucea Jennera.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Svugdje zajedno Obje su nekad bile muškarci, a unatoč razlici od 46 godina, u sretnoj su vezi i planiraju vjenčanje

Ronda Kamihira objavila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj se nalazi na krevetu posutom ružinim laticama, a pokraj njega se nalaze upaljene svijeće. Mnogima je ova fotografija zapela za oko te se pitaju nije li ovu romantičnu atmosferu Rondi pripremio upravo Bruce Jenner.

Očajna je - bivši muž u vezi s njezinom prijateljicom!

Bruce i Kris bili su u braku 22 godine, no u listopadu prošle godine službeno su objavili da se rastaju. 'Kris je shrvana. Bile su najbolje prijateljice 20 godina', rekao je izvor za People.

No čini se da je Kris ipak utjehu pronašla u misterioznom muškarcu s kojim je viđena prošlog tjedna. 58-godišnjakinja je viđena na večeri u otmjenom restoranu Casa Vega, a čini se da joj je bilo stalo da se svidi spomenutom muškarcu.

'Stalno se igrala lančićem, puno se smijala i očito je bilo da flerta s njim. Kasnije su se primili za ruke, bilo je jasno da su na spoju.', rekao je izvor za RadarOnline.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene