'Palčić gore'

Roditeljskim stopama: 7-godišnji Darian zapjevao s mamom i tatom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbenoj obitelji Rucner Kalember na pozornici se pojavio njihov 7-godišnji sin.

Koncertom pod nazivom 'Humanitarna fešta na Kozjaku' podržana je akcija 'Palčić gore' kojom se prikupljaju sredstva i donacije za kupovinu inkubatora i ostalih aparata koji nedostaju u rodilištima diljem Hrvatske.

>> Ana Rucner i Vlado Kalember - uzdrman odnos u sedmoj godini braka?

Pogledaj i ovo Ana Rucner "Tatin klon!" Ana Rucner objavila rijetku fotografiju sa 17-godišnjim sinom koji je kopija svoga oca Vlade Kalembera!

Ovu akciju podržale su i brojne estradne zvijezde poput Kiće Slabinca, Nede Ukraden, Duška Lokina, Maje Šuput, ali i bračnog para - Ane Rucner i Vlade Kalembera. Osim njih, na sceni je debitirao i njihov 7-godišnji sin Darian koji je pjevao na koncertu.

Darian je sa osmijehom na licu i s tek malom nervozom primio mikrofon, a to je jako obradovalo njegove roditelje. Kako je izgledao ovaj obiteljski nastup, pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Vlado i Ana su se posljednjih dana našli pod povećalom javnosti jer se nagađalo kako je njihov odnos uzdrman nakon 7 zajedničkih godina braka. No, ubrzo nakon toga nastupili su zajedno, a tijekom ovog vikenda za 'Palčić gore' u javnosti su se pojavili sa sinom Darianom te ponovno zajedno nastupili.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene