Otkrila supruga

Nije se mogao nositi s bolešću - Je li to pravi razlog Robinove smrti?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izgleda kako je slavni glumac Robin Williams imao mnogo briga na pameti, a BBC javlja kako se nije mogao nositi s bolešću koja mu je dijagnosticirana.

Prije svega dva dana svijet je odlučio napustiti slavni glumac Robin Williams. On je pronađen mrtav u svojem stanu gdje si je oduzeo život dok je u sobi do njegove bila supruga Susan Schneider. BBC donosi kako je Robinu dijagnosticirana Parkinsonova bolest (neurološki poremećaj kretanja) te je već bio u ranom stadiju bolesti koja je sve više napredovala.

Pogledaj i ovo showbuzz Ispunio joj želju Izašao dirljivi video preminulog glumca za bolesnu obožavateljicu

Najbolji citati Robina Williamsa

Susan je nakon suprugove iznenadne smrti izjavila kako je Williams patio od depresije, bio je trijezan no nije još uvijek 'želio podijeliti detalje oko bolesti s javnosti'.

'Robin je toliko vremena posvetio pomaganju drugima. Bio ona na pozornici pred milijunima, ili na filmu i televiziji. Otkada nas je napustio, svi mi koji smo voljeli Robina pronašli smo ogromnu koliliču pažnje i divljenja prema milijunima čije je živote dotaknuo. Njegovo nasljeđe, osim njegovo troje djece, je sreća i veselje koje je pružao drugima - posebno onima kojima je to najviše trebalo. Robinov utjecaj bio je velik jer se i sam borio s depresijom, anksioznošću i Parkinsonovom bolešću o kojoj još nije htio razgovarati u javnosti.

Nadamo se kao će drugi pronaći snagu u Robinovom tragičnom kraju, te da će potražiti pomoć i podršku koja im treba kako se više ne bi osjećali osamljeno', poručila je Susan u službenoj izjavi za javnost, piše Deadline.com.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene