tužna sudbina

'Nije ga ubila depresija, ona je bila jedan od 50 simptoma bolesti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac i komičar šokirao je svijet svojim odlaskom. Udovica preminulog Robina Williamsa otkrila je sve o njegovom stanju prije smrti.

Supruga pokojnog Robina Williamsa nakon godinu dana od tragedije odlučila je progovoriti za medije. Za magazin People dala je dirljiv intervju o smrti svog supruga. Susan Williams rekla je kako Robina nije ubila depresija, već je ona bila samo jedan od simptoma.

Pogledaj i ovo showbuzz tragični posljednji mjeseci Zbog teške bolesti morali su spavati odvojeno, a nakon smrti supruga kojeg je volio cijeli svijet s njegovom djecom bila je na sudu

PROGOVORILA O GUBITKU OCA 'Tugu živim svaki dan, ali više ne zamjeram'

'Nije depresija ubila Robina. Depresija je bila samo jedan od 50 simptoma, i to najmanji', rekla je Susan. Dodala je da je njezin suprug patio od jednog oblika demencije, koji je uključivao niz teških simptoma. Progresivna demencija uzrokovala je halucinacije, poremećaje kretanja i depresiju.

Čista pohlepa: Udovica slavnog glumca želi više od onog što joj pravno pripada

Simptomi su se glumcu pogoršavali i doveli ga do samoubojstva. Tijekom života Robin nije uspio doći do točne dijagnoze svog stanja te su mu bolest dijagnosticirali tijekom obdukcije. 'Provela sam proteklu godinu pokušavajući otkriti što je ubilo Robina. On je bio jako svjestan da gubi razum i da se ništa ne može napraviti', dodala je Susan. Supruga tragično preminulog glumca izjavila je da je on bio njezina najveća ljubav.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene