Nitko nije znao

OBDUKCIJA SVE OTKRILA Supruga otkrila zašto je Williams počinio samoubojstvo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Robin Williams počinio je 2014. godine samoubojstvo. Šokirao je cijeli svijet. Njegova supruga otkrila je rezultate obdukcije.

Neprežaljeni Robin Williams počinio je samoubojstvo 2014. godine i šokirao cijeli svijet. Omiljeni komičar i glumac cijeli život uveseljavao je generacije ljudi i nitko nije mogao vjerovati da je napravio takav potez. Autopsija je pokazala kako Robin nije ni znao da se bori s opakom bolešću, koja ga je uništila. Komičareva supruga Susan Schneider prenijela je javnosti rezultate autopsije.

Pogledaj i ovo showbuzz tragični posljednji mjeseci Zbog teške bolesti morali su spavati odvojeno, a nakon smrti supruga kojeg je volio cijeli svijet s njegovom djecom bila je na sudu

"Nismo niti znali da smo se borili sa smrtonosnom bolešću. Robin je imao najgori scenarij demencije s Lewy tjelešcima. Pa ipak mu je, u svemu tome, srce ostalo snažno. Nakon što je pregledano mrtvozornikovo izvješće, liječnik mi je ukazao na veliku količinu tjelešaca Lewy u njegovoj amigdali", otkrila je Susan u eseju za Američku akademiju neurologije.

"To je vjerojatno prouzročilo akutnu paranoju i emocionalne ispade koji su bili izvan njegovog karaktera. Koliko samo želim da je mogao znati zašto se toliko muči da se nije radilo o njegovoj slabosti srca, duše ili karaktera", zaključila je Susan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene