455844
455844
455844
455844
455844

OBDUKCIJA SVE OTKRILA Supruga otkrila zašto je Williams počinio samoubojstvo!

  • , 03.11.2016., 16:31
  • Autor:
  • komentara

Robin Williams počinio je 2014. godine samoubojstvo. Šokirao je cijeli svijet. Njegova supruga otkrila je rezultate obdukcije.

 
 
 
 
Robin Williams (FOTO: Getty)
Robin Williams (FOTO: Getty)

Neprežaljeni Robin Williams počinio je samoubojstvo 2014. godine i šokirao cijeli svijet. Omiljeni komičar i glumac cijeli život uveseljavao je generacije ljudi i nitko nije mogao vjerovati da je napravio takav potez. Autopsija je pokazala kako Robin nije ni znao da se bori s opakom bolešću, koja ga je uništila. Komičareva supruga Susan Schneider prenijela je javnosti rezultate autopsije.

"Nismo niti znali da smo se borili sa smrtonosnom bolešću. Robin je imao najgori scenarij demencije s Lewy tjelešcima. Pa ipak mu je, u svemu tome, srce ostalo snažno. Nakon što je pregledano mrtvozornikovo izvješće, liječnik mi je ukazao na veliku količinu tjelešaca Lewy u njegovoj amigdali", otkrila je Susan u eseju za Američku akademiju neurologije.

"To je vjerojatno prouzročilo akutnu paranoju i emocionalne ispade koji su bili izvan njegovog karaktera. Koliko samo želim da je mogao znati zašto se toliko muči da se nije radilo o njegovoj slabosti srca, duše ili karaktera", zaključila je Susan.

Robin Williams, Susan Schneider (Foto: Getty Images)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se