Želi bivšu natrag

Ovo je bila LOŠA ideja: pokrenuo linč na Twitteru!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač koji se proslavio hitom 'Blurred Lines' promovira svoj novi album 'Paula' kojega je posvetio supruzi. Iako su se nedavno rastali, Robin Thicke je pokušava vratiti natrag... no ovo možda i nije bila najbolja ideja.

Slavni pjevač Robin Thicke gostovat će u showu VH1 Twitter Takeover u kojem su brojni twitteraši postavili pitanja za autora hita 'Blurred Lines'. No možda to i nije bila najbolja ideja, a publika ga baš i nije štedila.

Pogledaj i ovo April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) Ne gube vrijeme Jedan od najpoznatijih holivudskih preljubnika čeka drugo dijete s 18 godina mlađom ljepoticom

Robin Thicke kod Oprah: Ovako je izgledao prije negoli je postao seks simbol!

Nakon što se razveo od svoje srednjoškolske ljubavi glumice Paule Patton, sada je pokušava vratiti natrag na sve moguće načine. No, problemi u raju započeli su nakon hit uspješnice 'Blurred Lines', a Robin je bio sve više okružen lijepim ženama, pa su brzo u javnost procurile i optužbe za prevaru.

'Misliš li da je doista prigodno manipulirati javnosti kako bi vratio natrag svoju suprugu? Zašto nisi posvetio cijeli album svojoj supruzi dok si još bio s njom? 'Hoćeš li svoj novi album posvetiti sinu i nazvati ga 'Kako sam emocionalno izmanipulirao tvoju majku' ili 'Mrziš li zrcala nakon fotografije koja je procurila?' – to su samo neka od pitanja, no ono glavno je hoće li se slavni glazbenik uopće usuditi odgovoriti na njih. To ćemo tek vidjeti...
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene