'Lost without you'

On želi spasiti brak, a ona je prsten već skinula!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako su objavili da se razvode, glazbenik Robin Thicke želi spasiti brak sa svojom dugogodišnjom suprugom Paullom Patton s kojom ima i sina.

Robin Thicke koji se proslavio pjesmom 'Blurred Lines' protekli je tjedan objavio kako se on i supruga razvode. Iako je njegova Paulla Patton viđena bez prstena na ruci, Robin je na koncertu u Washingtonu posvetio pjesmu 'Lost Without You' svojoj dugogodišnjoj ljubavi.

Pogledaj i ovo April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) Ne gube vrijeme Jedan od najpoznatijih holivudskih preljubnika čeka drugo dijete s 18 godina mlađom ljepoticom

'Očajnički želi spasiti brak' - Hoće li dobiti drugu šansu?

Paula je pokrenula rastavu navodno zbog suprugovog flertanja s drugim ženama. Popularni glazbenik je prilikom susreta s fotografima TMZ-a, koji su ga dočekali u zračnoj luci u Washingtonu, izjavio da mu je odvajanje od Paule potpuno ‘potreslo tlo pod nogama’, te da će učiniti sve da spasi svoj brak.

Robin i Paula vjenčali su se prije osam godina, a upoznali su se još kao tinejdžeri sa 14 godina. Zajedno imaju sina Juliana. No, unatoč tome što se Robin nada da će obnoviti brak sa svojom odabranicom, Paula je, čini se nepopustljiva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene