Otkrila informacije

'Kim stalno pazi na bebu, stalno doji!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošlo je gotovo tjedan dana otkad je Kim Kardashian sa malenom kćerkicom North napustila bolnicu u Los Angelesu.

Kim, Kanye i North uživaju u svojoj maloj obitelji, a prijatelji slavne zvijezde im često dolaze u posjet. Tako je Kimina prijateljica i osnivačica Pusycatt Dollsa, Robin Antin otkrila kako je Kim 'majčinstvo jako prirodno'.

Pogledaj i ovo Kanye West Već dugo ovo planira Kontroverzni reper pokreće novi biznis, za pomoć je već kontaktirao i bivšu zvijezdu filmova za odrasle!

>> Ime North West već postalo predmet zabave na Internetu

'Kim ima jake majčinske osjećaje, stalno pazi na bebu, stalno doji... već osjeća kako se jako povezala s Nori. Kada sam joj došla u posjet, Kim je držala bebu i rekla sam joj kako joj baš stoji majčinstvo. Odgovorila mi je da zna, ali i priznala kako joj je bilo čudno u početku', za UsWeekly priznala je Robin.

Inače, Kim i Kanye su se i službeno zaručili. Reper je zaprosio svoju dragu nekoliko dana prije nego li je North ugledala svijetlo dana. No Kimina mama je u nedavnom intervjuu za Hollywood Reporter priznala kako će vjenčanje biti intimno i skromno, za razliku od Kiminog prijašnjeg vjenčanja s košarkašem Krisom Humphriesom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene