'To je normalno'

Napokon progovorio nakon 2 godine šutnje: 'Sr*** se događaju'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prije dvije godine izašle su šokantne fotografije na kojima je zabilježena dvostruka prevara. Robert Pattinson sada je napokon spreman pričati o tom događaju u svojem životu...

Kada su izašle fotografije kako Kristen Stewart ljubi oženjenog redatelja Ruperta Sandersa, svi su se pitali kako se to dogodilo? Rob je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, a nakon Twilighta obožavateljice diljem svijeta bile su lude za njim, pa kako se onda dogodilo da ona njega prevari?

Pogledaj i ovo showbuzz vole svoj prirodni miris Slavni prljavci: Preziru tuširanje pa ga odgađaju, a odbijaju stavljati i dezodoranse na sebe

Robert Pattinson o seks sceni u limuzini s Julianne Moore

Slavni britanski glumac napokon je progovorio o svemu tome u novom intervjuu magazina Esquire i očito je odavno prebolio svoju bivšu djevojku.

'Sra*** se događaju, znate. To rade mladi ljudi... postalo je normalno. I iskreno, koga briga? Najteže mi je bilo pričati o tome nakon što se dogodilo. Jer kad pričaš o tome taj događaj utječe na njihove živote i ti ne možeš predvidjeti kako', kaže zgodni glumac koji se već navikao na slavu i na paparazze koji ga prate na svakom koraku.

'Obično odjenem svog asistenta tako da izgleda poput mene, onda on vovi moj auto okolo pa pparazzi prate njega na nekoliko sati', kaže Rob.

Ne  samo da je prebolio bivšu djevojku, već i izgleda bolje nego ikad. Dani Twilighta su iza njega, a zgodni Britanac nastavlja oduševljavati publiku svojim filmovima ali i pojavom.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene