Osobna stvar

KONTROVERZNA ODLUKA Robert De Niro razljutio mnoge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati glumac Robert De Niro našao se u središtu skandala zbog odluke da uvrsti film o cjepivu i autizmu u program Tribeca Film Festivala.

Ime legendarnog holivudskog glumca Roberta De Nira rijetko se veže uz skandale, a upravo zato je ova vijest poprilično jako odjeknula. Naime, De Niro je priznao kako je on zaslužan za prikazivanje kontroverznog dokumentarca 'Vaxxed' na Tribeca festivalu.

Pogledaj i ovo showbuzz Ovo niste znali VELIKA TAJNA Oni su odrasla djeca homoseksualnih roditelja

Radnja se bavi poveznicom između cjepiva i autizma, no doktor u pitanju, Andrew Wakefield koji je autor filma, u prošlosti je bio optuživan za neprofesionalizam i lažiranje podatka za svoja istraživanja. De Nira, koji je suosnivač festivala, tražilo se da obrazloži svoje odluku, koja je mnoge razljutila.

'Grace i ja imamo dijete s autizmom i vjerujemo kako je kritično da svi problemi koji se bave autizmom budu otvoreni za raspravu. U 15 godina otkako je Tribeca Film Festival osnovan, nikada nisam tražio da se određeni film prikaže, međutim ovo je vrlo osobna stvar za mene i moju obitelj, te želim da se otvori rasprava, što je razlog prikazivanja filma 'Vaxxed'. Osobno ne odobravam film, niti sam protiv cijepljenja, samo pružam mogućnost za razgovor o ovom pitanju', prenose američki mediji.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene