Iznenada otkazao nastupe

Što mu se događa? Robbie Williams na rubu: "Ovaj posao će me ubiti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni pjevač Robbie Williams otkazao je ostatak turneje zbog misteriozne bolesti.

U jeku svjetske turneje jedan od najpopularnijih pjevača današnjice, Robbie Williams, otkazao je predviđene nastupe. Razlog tome navodno su zdravstveni problemi slavnog glazbenika. Britanski The Sun piše da je Williams nastupe u Sankt Peterburgu i Moskvi otkazao zbog misteriozne bolesti.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 5 Život bez cenzure Preživljavao na jednoj banani dnevno: Legendarni glazbenik progovorio o borbi s vlastitim odrazom u ogledalu!

Glasnogovornik 43-godišnjeg pjevača potvrdio je da je riječ o problemima sa zdravljem, no detalje bolesti nije želio otkriti. Robbie je nedavno iskreno priznao da ima psihičkih problema zbog kojih je na koncertima jedva izlazio iz garderobe. Naime, pjevač muku muči s agorafobijom, odnosno strahom od otvorenog prostora. Pretpostavlja se da je upravo zbog toga otkazao i pojavljivanje u 'The Graham Norton Showu'.

"Ovaj posao šteti mom zdravlju. Ubit će me", izjavio je prošli vikend utučeni Williams iza kojeg je i dugogodišnja borba s depresijom. "Depresija je dio moje obitelji. Ne znam da li bi se toliko borio s njom da nisam slavan", rekao je Williams kojem najveću utjehu i tijekom ove krize pruža upravo supruga Ayda Field, piše The Sun. Uz nju slavni se glazbenik riješio poroka, a ona mu je uzvratila na najljepši mogući način - podarivši mu kćer Theodoru i sina Charltona.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene