Posve iskreno

'Bojim se da će moja kći jednog dana upoznati nekog kao ja'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glazbenik Robbie Williams iznimno je ponosan na svoju kćerkicu Theodoru, ali kao ni ostali roditelji, nije imun na strahove za svoju malenu.

Robbie Williams nedavno je objavio novu pjesmu 'Go Gentle', a posvjetio ju je kćerkici Theodori. To je priznao i obožavateljima tijekom druženja u Londonu.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

'U stihovima sam htio reći kako se brinem za nju, a najveća briga mi je da će kad odraste upoznati nekoga kao što sam ja', rekao je pjevač.

>> Robbie Williams odveo 21-godišnju Maju u krevet: 'Pravi je laskavac!'

Valja istaknuti kako je u svojoj prošlosti Robbie imao problema s ovisnostima o alkoholu i drogama, a nakon što se rehabilitirao i upoznao suprugu Aydu postao je, kako sam kaže, drugi čovjek.

'Nema dobrih reklama ni savjeta o roditeljstvu. Prije nego što sam zasnovao obitelj, bojao sam se svega toga jer mi se činilo prestresno, a nitko ne zna koliko to čovjeka može preporoditi', kaže glazbenik.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  Theodora

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene