Već slavna scena

Fatalnoj Margot noge digitalno produljene?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najeksplicitnijih scena filmskog hita 'Vuk s Wallstreeta', nominiranog za 5 Oscara, ne prestaje dizati prašinu.

Tako se sada šuška kako su noge glumice Margot Robbie  u sceni kada njima izluđuje svog filmskog supruga Leonarda DiCapria - digitalno produžene!

Pogledaj i ovo Margot Robbie (Foto: Instagram) Uživa u životu Ona tvrdi da nema problema sa slavom: "Još uvijek uspijevam biti obična 28-godišnjakinja"

Iako je Margot na crvenim tepisima tijekom sezone dodjela nagrada, svojim šarmom i ljepotom osvojila sve - i muškarce i žene, izgleda da su za savršen kadar u 'Vuku' korišteni mali filmski trikovi u postprodukciji, piše Daily Mail.

'Moja obitelj je dovoljno patila zbog mene'

Tvrtka Lola Visual Effects, koja stoji iza tog projekta, odbila je potvrditi, ali i demantirati medijske napise ovog časopisa.

No zanosna glumica u nedavnom intervjuu priznala je kako su se na setu stalno brinuli da svaki detalj na njoj izgleda savršeno.

'Večer prije snimanja seksi scene s Leonardom pojela sam pitu od jabuka tako da nisam ni na kakvoj dijeti. Uz mene je bio cijeli tim koji se brinuo da u svakom trenutku izgledam fantastično. Mazali su me kremama i uređivali dok sve nije bilo na svome mjestu', rekla je Margot.

Prelijepu mladu glumicu zasigurno ćemo uskoro ponovno vidjeti na najglamuroznijem crvenom tepihu - onom Oscarovskom, gdje će dopratiti ekipu filma 'Vuk s Wallstreeta' te držati fige da se ovjenčaju sa što je više moguće zlatnih kipića.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene