Kim vs. Rob

Drama reality obitelji - Izjava o vlastitoj sestri zbunila mnoge!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije tajna da Kim i njezin brat Robert Kardashian i nisu u najboljim odnosima, no njegova zadnja objava na Instagramu zbunila je mnoge...

Drami kod Kardashiana nikad kraja! jesini sin među slavnim kćerima Rob Kardashian već se nekoliko godina bori s depresijom i viškom kilograma. Ipak, njegova posljednja objava na Instagramu zbunila je mnoge.

Pogledaj i ovo Rob Kardashian Stari zavodnik Godinama se krio od javnosti zbog nakupljenih kilograma, ali nakon jedne odluke sad ipak izgleda malo drugačije!

Objavio je fotografiju krvave Rosamund Pike koja je utjelovila glavnu ulogu u filmu 'Gone Girl' (Nestala) za koju je dobila i nominaciju za ovogodišnjeg Oscara.

Reality show 'Keep Up With The Kardashians' emitira se od 2007. - Ovako Kardashiani izgledaju DANAS

'Ovo je moja sestra Kim, ku*ka iz 'Nestale', poručio je 27-godišnji Rob. Stvar je u tome što je svoju sestru usporedio s psihotičnom ubojicom koja je bila spremna na sve kako bi bivšeg supruga ocrnila, odglumila svoju smrt i ubila bivšeg dečka.

Očito je kako brat i sestra nisu u dobrim odnosima. I dok Kim ide sve od ruke, Rob očito nikako ne može naći svoj put. I njegova druga sestra Khloe izjavila je kako se jako brine zbog brata jer je jako depresivan i ne zna kako da mu pomogne.

'Imam osjećaj kao da se u zadnjih godinu dana još više povukao u sebe. Definitivno nije na sretnom mjestu sada, ali znam da mu može biti bolje i da će mu biti bolje. Mislim da je za njega najvažnije da bude okružen ljudima koji ga vole. Ponekad ljudi ne znaju jednostavno od kuda krenuti, ali i to je proces u kojem mu moramo pomoći. Ja ću uvijek biti tu uz njega', dodala je Khloe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene