Prisjetio se

FOTO Više ne izgleda ovako – 'Sad sam debeo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rob Kardashian na Instagramu podsjetio zašto su nekad žene ludovale za njim.

Rob Kardashian član je slavne reality obitelji, ali svi ostali članovi uvijek nekako uspiju doći u središte pažnje i Rob zbog toga uvijek ostaje po strani. Mnogi ga se sjete samo kako bi kritizirali višak kila koje je Rob prikupio u zadnje vrijeme.

Pogledaj i ovo Blac Chyna (Foto: Profimedia) prepucavanja ne prestaju Nekadašnja striptizeta ne da mira svom bivšem, ovoga puta je na sud odlučila dovesti čitavu njegovu obitelj

On ju je varao, a sad mu je vratila – zaručila se!

ajnovija fotografija na njegovom Instagram profilu dokaz je da on ne ignorira svoj problem, ali da ja baš boli briga što drugi misle o njemu.

'Ovo je zadnja slika kojom se prisjećam na to kako sam nekoć izgledao i da, sada sam debeo', napisao je u opisu fotografije iz svoje prošlosti.

Mnogi smatraju da je 27-godišnji Rob veoma frustriran svojim stanjem te su višak kila pripisivali neurednom načinu života, prekomjernom konzumacijom alkohola i droge. Također, nagađalo se da se Rob prijavio i u rehabilitacijski centar te a mu je u svemu velika podrška cijela njegova obitelj Kardashian pogotovo mama Kris.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene