Sjećate se Baywatcha?

Riješila se viška kilograma: U 41-oj izgleda potpuno drukčije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije 20 godina bila je zvijezda hit serije,a scene gdje odjevena u crveni bikini trči po plaži samo rijetki su zaboravili.

Zasigurno se mnogi sjećaju Nicole Eggert, koja je glumila Robertu 'Summer' Quinn u 'Baywatchu'. U crvenom kupaćem kostimu je pokazivala obline i tijelo na kojoj bi joj mnogi pozavidjeli.

Pogledaj i ovo Nicole Eggert ''u velikoj sam panici'' Zvijezda Spasilačke službe usred borbe s teškom bolesti saznala je još loših vijesti, samoj sebi nešto ne može oprostiti!

Nakon što je u jednom showu priznala kako je njezina kilaža nakon druge trudnoće izmakla kontroli, 41-godišnja Nicole odlučila je kilogramima stati na kraj.

>> Nekad utjelovljenje seksepila, danas kućanica s viškom kilograma!

Stoga, proteklih nekoliko mjeseci dijelom je postave showa 'Splash', koji uz Nicole okuplja još devet celebova koji će se svaki tjedan natjecati u skokovima sa deset metara visoke platforme!

Izgleda da se naporan tempo vježbanja itekako isplatio Nicole, jer na službenim stranicama novog showa izgleda super! Vidno mršavija, Nicole je odjenula crveni kupaći kostim, koji neodoljivo podsjeća na onaj iz Baywatcha.
Marljivost se isplatila, i ne sumnjamo kako će Nicole osim dobrog izgleda, dobiti i pohvale za nastup u showu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene