Napeti nastavak

Muškarac koji će vam otkriti snagu ljubavi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Riza Beg je muškarac koji će vam otkriti svu snagu ljubavi!

Glavni junak serije Dila pokazat će na što je sve muškarac spreman zbog ljubavi.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova epizoda Azer se suočava s Rizom

Riza Beg je muškarac u četrdesetim godinama života. Glava je obitelji Selamoglu te je na sebe preuzeo odgovornost za cijelu obitelj. Zbog svog junaštva i poštenja je cijenjen kao beg.

Pod teretom osvete rodio se osjećaj snažniji i od mržnje!

Njegov otac, Arslan-beg, koji je preminuo prije tri godine, osim plodne zemlje Rizi je ostavio i dvije majke. On je ponosan, snažan, pametan i vrijedan muškarac. U životu će ga snaći nepravda - nehotice će život oduzeti čovjeku kojeg je cijenio i kojem je želio samo dobro. Iako mu nije lako živjeti s takvom spoznajom, njegov život postaje posebno okrutan kada se zaljubi u ženu koju je učinio udovicom. Riza tek tada doznaje koliko jak treba biti čovjek da se nosi s takvim situacijama i emocijama…

Ovako snažan i strastven lik ne može glumiti bilo tko. Zato su producenti serije za ulogu Rize odabrali markantnog glumca koji svojom izvrsnom izvedbom, upečatljivim izgledom i neodoljivom karizmom odlično utjelovljuje Rizu. Radi se o Erkanu Petekkayi, poznatom turskom glumcu koji je osvojio gledatelje diljem Turske, ali i svijeta. Erkan je rođen 11. prosinca 1970. godine u Elazigu, Turska. Godine 1989. upisuje kazališnu umjetnost na Sveučilištu Eskisehir Anadolu.

Po završetku studija, narednih 12 godina, radi kao glumac u kazalištu ´Diyarbakir'. Njegova prva iskustva na televizijskom ekranu sežu u 1994. godinu, kada je sudjelovao u showu sa skrivenom kamerom naziva ´Yakaladik Sakaladik´. Četiri godine kasnije okušao se u filmu ´Guzel Gunler´, a nakon toga je nastavio nizati uloge, kako u filmovima, tako i u serijama: ´Askina Eskiya´ (2001.), ´Bedel´ (2003.), ´Japonyali Gelin´ (2003.), ´Kopek´ (2005.), ´Beyaz Gelincik´ (2007.) i ´Dila´ (2012.). Hrvatska publika Erkana je upoznala kao markantnog kapetana Alija u seriji ´Kako vrijeme prolazi´, u kojoj je glumio od 2010. do 2012. godine.

Erkan je u sretnom braku već deset godina, 2003. godine oženio je geologinju Didem Dursun, a godinu dana kasnije dobili su sina kojem su dali ime Cem Can.

Veličanstvenu priču o vječnoj borbi srca i razuma ne propustite – od 1. siječnja na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene