449264
449264
449264
449264
449264

OVO MOŽE SAMO ONA Kroz stakleni zid gledali njezinu guzu

  • , 06.09.2016., 19:02
  • Autor:
  • komentara

Rihanna ne propusti priliku da iznenadi svoje fanove, a ovog puta odabrala je neobičnu odjevnu kombinaciju.

 
 
 
 
Rihanna (Foto: Instagram)
Rihanna (Foto: Instagram)

Pjevačica Rihanna svakako se pobrinula da se o njezinom zadnjem koncertu priča još danima. Naime, kao redovan dio njezine turneje Anti, Rihanna ima prozirni, stakleni most koji prelazi preko publike, a na kojem ona naravno pleše.

I dok mnogi misle da most služi tome kako bi je ekipa bolje vidjela, stakleni most zapravo služi tome kako bi ekipa mogla bolje vidjeti njezinu guzu. A sada su sretnici imali priliku vidjeti i nešto više budući da je na zadnjem nastupu imala stvarno oskudno odijelce.

Za one koji nisu bili na koncertu, tu je samo djelić atmosfere.
 

 

#SAUCE

A video posted by badgalriri (@badgalriri) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se