Kemija je prejaka

Trbuščić nije pokvario njegovu izdržljivost - Najbolji je kojeg je imala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Imamo novi hollywoodski par... I to kakav!

Slavna pjevačica Rihanna oduševljena je svojim novim partnerom, slavnim Leonardom DiCaprijem, a prema pisanju američkih medija, čini se da poznati zavodnik itekako zadovoljava na svim područjima.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio Skroz je drugačiji Miljenik žena pojavio se neuredan i prljav na ulici, nije ga bilo lako prepoznati, ali imao je opravdan razlog za ovakvu pojavu

'Kemija je prejaka između njih. Rihanni se sviđa Leov stav prema životu, a njezino opušteno držanje njemu je neodoljivo seksi. Rekla je da je on najbolji ljubavnik kojeg je imala', rekao je izvor, pišu strani mediji.

Leonardo DiCaprio i Rihanna zabavljali se na rođendanskoj zabavi

26-godišnja pjevačica i 40-godišnji glumac očito koriste svaki slobodni trenutak za druženje, no svojski se trude da to bude daleko od očiju javnosti.

'Najčešće se nalaze usred noći. Ona se iskrade iz kuće jako kasno i ide k njemu - on je poput droge za nju. Zapravo, za to je potreban cijeli proces radnji. Zamijeni automobile i vozače i onda se nalaze na skrivenim mjestima. Svojski se trude sačuvati svoju privatnost samo za sebe', otkrio je izvor za Hollywood Life.

'Rihanna nije tip cure koja će slati seksualne porukice. Ne vidi smisao u tome da tipka na mobitel o seksu kad može doći k njemu i on može 'tipkati' po njezinom tijelu. Ona je jako pametna i nije tip cure koja ga želi vezati samo za sebe', dodao je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene