444878
444878
444878
444878
444878

Ricky Martin u Zagrebu odmara kod Viktora Drage?

  • , 29.07.2016., 10:08
  • Autor:
  • komentara

Viktor Drago vodi pjevača po gradu kako bi mu pokazao ljepote Zagreba.

 
 
 
 
Ricky Martin u Zagrebu (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)
Ricky Martin u Zagrebu (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Ricky Martin stigao je u hrvatsku metropolu. Navodno je došao na poziv Viktora Drage s kojim obilazi grad i slika znamenitosti.

Ricky Martin u Zagrebu (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Jučer se, navodno, trebao pojaviti u jednom zagrebačkom restoranu no kako se vijest proširila, pjevač ipak nije otišao na večeru u isti.

Ricky Martin u Zagrebu (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Iako je Ricky stigao u tajnosti, vijest se brzo proširila, a pjevača su mnogi zatekli i dok se pod kišobranom šetao gradskim ulicama u društvu Drage. Ipak, kišobran mu nije pomogao da se sakrije od fotoobjektiva.

Ricky Martin u Zagrebu (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se