Zgodna Rene

Napokon je zablistala - bez botoksa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumicu Renee Zellweger nemamo prilike često viđati na premijerama, a izgleda kako joj je odmor od reflektora bio potreban. Sada izgleda sjajno, odmorno i prirodno!

Hollywoodska glumica Renee Zellweger potpuno je promijenila životni stil uz novog dečka Doyla Bramalla. Njih svoje se moglo često vidjeti kako zajedno vježbaju u Los Angelesu, a sada su ih paparazzi uočili i na zajedničkom izlasku u kino.

Pogledaj i ovo Severina održavanje mladolikosti Tko koristi botoks, a tko je zaslužan za Severinin dobar izgled: Domaće zvijezde otkrivaju svoje beauty tajne!

Rene je izgleda napokon našla sreću u ljubavnom životu, a izgleda odbacila je i botoks koji je godinama koristila. Sada izgleda svježe i prirodno, a izgleda da je i sreća u ljubavi imala veze s novim imidžem.

>> Vraća se Bridget Jones! Sjećate se ovih urnebesnih scena?

Njezin novi dečko inače je gitarist i bivši alkoholičar i ovisnik o heroinu, jako je utjecao na Rene. Kaže kako je upravo Doyle 'onaj pravi' za nju, a svoj brak s pjevačem Kennyjem Chesneyjem opisuje kao najveću grešku u životu.

'Bila sam na rubu živčanog sloma, zamalo sam poludjela pod pritiskom slave. Bilo mi je dosta sređivanja, biranja haljina, slaganja frizura, intervjua... Trebala mi je pauza i sad se osjećam sjajno', rekla je Renee za DailyMail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene