Internetska posla

Remi o skandalu: I dalje stojim iza svojih riječi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Mirela Priselac Remi ovotjedna je gošća Daniela Delalea u showu 'Internetska posla'!

Reperica Mirela Priselac, poznatija kao Remi iz Elementala, je i ovog puta 'bez dlake' na jeziku komentirala bi li pjevala 'narodnjake', smatra li se slavnom osobom, je li očekivala reakciju Tončija Huljića nakon što se obrušila na njegovu suprugu svojim statusom na Facebooku, tko bi se još mogao uvrijediti njezinim statusima i bi li ikad mogla raditi za Bandića ili nekog drugog političara.

Pogledaj i ovo In Magazin: Petar Grašo - 5 ''to je svetinja'' Grašo dao konkretan odgovor na šuškanja da će ponovno postati tata i otkrio što mu je najvažnije: ''Ukratko...''

Nedavno si se obrušila na Vjekoslavu Huljić i Jelenu Rozgu, pa je vratio Tonči Huljić, znamo svi što je bilo. Je li ti to donijelo više štete nego koristi?

'Pa, znaš što, ja sam zapravo o tome, u svom statusu rekla sve što sam imala o toj temi. Ja sam toj problematici pristupila ozbiljno i s perspektive tekstopisca i fakat stojim iza svojih riječi. Ne bih to nadopunjavala bilo kakvim komentarima, to kaj sam imala za reći sam rekla.'

Otkud nadimak Remi?

'Pa to je zapravo slagalica slogova mojeg imena Mirela. Sa tom reperskom šprehom u početku, morao si imati neko drugo ime, kao umjetničko', priča Remi, a našalila se i kako bi se zvala Remila da radi u Bosni i Hercegovini.

Da ideš sve ispočetka, sve bi isto napravila ili bi neke stvari korigirala?

'U biti bih došla k sebi... i ispljuskala bih se (on kad sam imala 16, 17 godina). Rekla bih - idi studirati medicinu ili pravo... Možda bih se vratila sebi kad sam bila u tim nekim formativnim godinama i rekla si - opusti se. Sve je OK. Sve će biti u redu.'

Poduka iz engleskog?

Osim toga, Remi, koja je po struci prevoditeljica, ovim putem otvoreno je pozvala Ingrid Antičević da dođe kod nje na instrukcije iz engleskog jezika. 'Ja mislim da njoj zaista treba poduka. Ja se javljam, evo. Ingrid, kol mi', našalila se na kraju Remi.

'Ne smatram se estradom. To je kod mene stvar u glavi, kad kažeš da si dio estrade, kod nas to ima negativnu konotaciju. Slušatelji vjerojatno imaju neku pogrešnu percepciju da je to nekakav svijet glamura, u smislu da ako ne želiš radit u životu onda se bavi pjevanjem. No prava slika je da je to zaista zahtjevan i težak posao i da ljudi ne vide drugu stranu', ističe domaća reperica.

Valja napomenuti i kako Elemental predstavlja novi album 'U redu je' za kojeg kaže da je 'društveno angažiran'.

Što je još Remi otkrila Danielu Delaleu, pogledajte u priloženom videu.

>> Internetska posla: Što Milana Bandića dovodi do nirvane?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene