O incidentu

'Uopće nisam znala što govorim, bila sam bezobrazna - jako mi je žao!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošli mjesec je svijetom showbizza odjeknula vijest kako su glumica Reese Witherspoon i njezin suprug Jim Toth uhićeni zbog vožnje u pijanom stanju.

I sada je Reese Witherspoon dala prvi intervju nakon incidenta, gdje je progovorila o nemilom događaju.

Pogledaj i ovo Reese Witherspoon i Jim Toth Posve neočekivano Omiljena holivudska plavuša objavila da se razvodi nakon 12 godina braka: "Ovakve stvari nikada nisu lake"

Naime, osim što su uhićeni,37-godišnja glumica je bila bezobrazna prema policajcu, pitajući ga 'zna li on tko je ona?'. U intervjuu za NBC news priznala je 'kako je pogriješila i da je to bilo nedopustivo'.

>> Reese Witherspoon uhićena: 'Znaš li kako se zovem, tko sam ja?!'

'Bila je to jedna od onih noći – izašli smo na večeru i popili koju čašu vina previše. Mislili smo da smo u stanju upravljati vozilom, ali definitivno nismo. Ispričavam se za sve što se dogodilo, trebali smo znati bolje. To je nešto što se apsolutno neće nikada ponoviti. Nemam pojma što sam mislila te večeri. Vidjela sam kako je policajac uhitio mog supruga i počela sam paničariti, rekla sam grozne i lude stvari. Čak sam mu rekla kako sam trudna, a nisam!

Uopće nisam znala što govorim, i jako mi je žao. Bila sam jako bezobrazna prema njemu, poznajem neke policajce u svojoj obitelji, i radim s policajcima gotovo svaki dan, trebala sam znati bolje.
Najgori dio je bio reći djeci. Bilo nas je tako sram im priznati i reći im da smo pogriješili, a moraš priznati odgovornost. Nismo imali druge nego biti potpuno iskreni', zaključila je Reese.

Podsjetimo, Jim Toth je bio uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, dok je Reese uhićena zbog remećenja javnog reda i mira.

Reese s 42-godišnjim Jimom ima 8-mjesečnog Tennesseeja, koji je glumičino treće dijete. Iz braka s Ryan Phillipeom ima 12-godišnju kći Avu i 8-godišnjeg sina Deacona. Ryan i Reese su se razveli 2006., nakon sedam godina braka.

US News | Entertainment News | More ABC News Videos

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene