POVIJESNI TRENUTAK

''KAKVA TRAGEDIJA ZA DEMOKRACIJU'' Slavni o inauguraciji Trumpa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavne osobe nisu propustile komentirati povijesni trenutak .

Došao je i taj dan. Donald Trump postao je 45. američki predsjednik. Tisuće ljudi na ulicama je New Yorka i Washingtona prosvjedovalo je zbog inauguracije Donalda Trumpa, a brojne slavne osobe iskoristille su društvene mreže kako bi iskazale negodovanje cijelom situacijom.''Ovdje na inauguraciji. Kakva tragedija za demokraciju'', objavio je Michael Moore. Bez dlake na jeziku bila je Christine Teigen. ''Kakva predivna molitva. Dođe mi da se zgrabim za međunožje'', napisala je.'' Prestanite mi govoriti da prebolim to'', napisala je na svom profilu glumica Olivia Wilde.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Kao što smo ranije pisali, noć prije inauguracije na ulicama New Yorka okupilo se nekoliko tisuća ljudi. Među prosvjednicima su bile brojne poznate osobe, kao što su Alec Baldwin, Madonna i Cher. Brojne holivudske glumice dan nakon Trumpove prisege u Washingtonu pridružit će se masovnim prosvjedima protiv novoizabranog predsjednika Donalda Trumpa, ''Prosvjed milijun žena'', koji je  organiziran putem Facebooka privući će bez sumnje veliki broj protivnika Donalda Trumpa.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene