janjetina za branitelje

Reakcije poznatih na branitelje i Anicu: 'To je žena sa stavom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neki su poznati komentirali što misle o postupku Anice Kovač koja je dala potporu braniteljima i na Markov trg im poslala janjetinu.

Od žustrih rasprava o diskriminaciji žena do javne potpore Anice Kovač braniteljima u prosvjedu. Aktualna društvena događanja komentirale su poznate osobe javne scene pred našim kamerama.

Pogledaj i ovo showbuzz Hoće li ponoviti njen uspjeh? Anica Kovač zdušno ju podržala! Naša mlada ljepotica otišla u Kinu

Okupljanje branitelja na Markovu trgu podržala je i Anica Kovač, i to janjetinom, a evo što o svemu misle ostale dame.

Nogometaši i manekenke: Ima li neka tajna veza ili je riječ o predrasudama?

'Anica je Anica. Ona je uvijek bila svoja, evo to je žena sa stavom. Ali ja bih se suzdržala od tog komentara, ja bih vas molila da mene ne vučete za jezik, jako sam brbljava. U svakom slučaju morala sam sad pola grada obići da dođem ovdje i nije mi to bilo drago', poručila je modna agentica Tihana Harapin Zelepugin.

OD ANICE KOVAČ Braniteljima na Markov trg stigla janjetina

'Vjerojatno medalja ima dvije strane, ali veći problem od toga je vjerojatno neki vrh, kako bi rekli riba smrdi od glave. Treba puno više problema riješit', smatra i glumica Judita Franković.

Večera s porukom Anice i Roberta Kovača: Domaćini ugostili poznate goste

Na eventima su se okupile redom jake, pametne, uspješne i zgodne žene. No, kažu, nije im uvijek bilo lako boriti se s predrasudama. Pogotovo ako ste žena koja se okitila titulom ljepote. Uz to što su diskriminirane po pitanju godina, žene u Hrvatskoj su za svoj posao plaćene manje od muškaraca, i to u prosjeku za 10 posto. Manje napreduju u odnosu na muškarce, a kao glavni razlozi se navode stereotipovi i seksizam.

Nedavni seks skandal, u kojem sudjeluje poznata manekenka, mnogi tvrde, očit je primjer diskriminacije. Cijeli prilog pogledjate u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene