Kobna 2016.

ŠOKIRALI JAVNOST! Kad su ovi parovi objavili kraj, sve je na trenutak stalo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mario i Monika Mamić, Angelina Jolie i Brad Pitt... Nekako tako bismo sumirali rastanke koji su obilježili domaću, ali i svjetsku scenu.

Protekla 2016. godina donijela je mnoge turbulentne događaje na ljubavnom planu stranih, ali i domaćih slavnih lica. Šokirao se cijeli svijet razvodom koji je odjeknuo toliko jako da ga je komentirao i Dalaj Lama.

Pogledaj i ovo Zoran Mamić sreća u hercegovačkom domu Zoran Mamić s fatalnom Beograđankom čeka prinovu u Mostaru, njemu će to biti četvrto dijete!

Naime, u rujnu 2016.razvod su naprasito objavili Brad Pitt i Angelina Jolie. Bajka koja je trajala skoro 12 godina, u kojoj se odgajalo šestero djece, preko noći je nestala. U nevjerici su svi čitali detalje i možebitne razloge razvoda, no Angelina i Brad zapravo su dobar dio intime odlučili zadržati za sebe. Pametno!

Kad je Hrvatska u pitanju, nijedan razvod nije odjeknuo toliko koliko onaj Monike i Marija Mamića. Kada se Mario nakon osam godina braka iselio iz doma koji je dijelio s Monikom i njihovo dvoje djece, svi su se iznenadili. Pogotovo zato što se radi o paru koji je djelovao skladno i sretno. Zgodna Monika i markantni Mario čuvali su vlastitu intimu od znatiželjnika, no neke detalje rastanka bilo je nemoguće sakriti. Tako je postalo poznato da proteklog ljeta prvi put nisu ljetovali zajedno, a Story je pisao kako su se upravo tada upoznali Mario i Tia Jurčić, pokćerka Ljube Jurčića. Prema pisanju spomenutog magazina, Mario i Tia već žive zajedno.

Razvod su objavili i Zoran Mamić te Ana Šikić. Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Zagrebu 2014. godine. Sve je izgledalo sjajno, no 2016. Zoran je predao papire za razvod. Njihov bračni krah, doduše, puno je manje medijski popraćen od razvoda Zoranovog nećaka. Dio razloga leži i u tome što je Zoran otišao u Saudijsku Arabiju, gdje radi.

Josipa Pavičić Bernardini uporno je i dugo demantirala da se rastala od talijanskog poduzetnika Nica Bernardinija,no kraj nje mogla skriti sredinom 2016., kada su se mediji raspisali, a ona na kraju priznala kraj braka. S Nicom je u braku provela četiri godine, a roditelji su i petogodišnjeg Rocca.

Pregled smo počeli skandaloznim stranim razvodom, pa ćemo ga na taj način i zatvoriti. Amber Heard i Johnny Depp imali su divlji odnos tijekom cijelog braka, no činilo se da se razumiju na nekoj svojoj razini. Ipak, isplivali su jako ružni detalji o razvodu slavnog para. Tako je objavljeno i da je Depp zlostavljao fizički i verbalno mladu Amber, a jednu od svađa ona je i snimila te objavila. Narušilo je to imidž omiljenog Johnnyja, kojem su u obranu stale i kćerka i bivša supruga, kao i brojne holivudske zvijezde. Pomoglo je, jer se situacija u konačnici smirila, a Amber prestala javno pričati o njemu kao zlostavljaču. Pomogla je i izvansudska nagodba, u kojoj je Amber dobila sedam milijuna dolara. Istaknula je tada da joj je sve nezvažno te da će sav novac donirati humanitarnim udrugama. Svaki kraj je, u svakom slučaju težak. Svim akterima želimo da im 2017. godina donese ljubav i sreću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene