ipak nisu uspjeli

Nakon 14 godina razvodi se slavni par! "Toliko je slomljenih srca i bačenih snova"

Eric Dane i Rebecca Gayheart (FOTO: Getty) Eric Dane i Rebecca Gayheart (FOTO: Getty)

Glumica Rebecca Gayheart i njezin uskoro bivši suprug Eric Dane odlučili su krenuti odvojenim putevima. Vijest o razvodu šokirala je njihove pratitelje.

Odzvonilo je još jednoj holivudskoj ljubavi. Nakon 14 godina ljubavi glumica Rebecca Gayheart i zvijezda serije 'Uvod u anatomiju', Eric Dane, odlučili su okončati svoj brak. Razvod je inicirala 46-godišnja glumica koju javnost zna iz filmova 'Paklena škvadra' i 'Vrisak 2'. Kao razlog prekida navode se nepomirljive razlike.

Eric Dane i Rebecca Gayheart (FOTO: Getty) Eric Dane i Rebecca Gayheart (FOTO: Getty)

"Nakon 14 godina zajedništva donijeli smo odluku da je za našu obitelj najbolje da okončamo naš brak. Nastavit ćemo biti prijatelji, ali i surađivati i međusobno si pomagati u odgoju naših dviju prelijepih kćeri, koje su nam najvažnije na svijetu. Molimo vas da poštujete našu privatnost, osobito u ovim trenucima kada ulazimo u novu fazu života", izjavio je Eric Dane u izjavi za People.

Vijest o razvodu na Instagramu je potvrdila i sama glumica. "Danas čvrsto držim svoje djevojčice i silno ih volim. Toliko slomljenih srca i bačenih snova", napisala je u svojoj posljednjoj objavi.

 

A post shared by Rebecca Gayheart (@rebeccagayheartdane) on

Brojni obožavatelji ne kriju tugu zbog njihove propale ljubavi. "Toliko sam tužna zbog ovoga. Bili ste predivna obitelj", "Upravo sam čula vijest, drži se, Rebecca", "Molimo se za vas", "Šaljemo vam ljubav i pozitivnu energiju", samo su neki od komentara ispod objave.

Rebecca i Eric u bračnu luku uplovili su 2004. godine, a tijekom dugogodišnje ljubavi zajedno su prebrodili mnogobrojna iskušenja. Najveći izazov pred njihov odnos svojedobno je stavila Ericova borba s depresijom zbog koje je morao na neko vrijeme prekinuti karijeru.

Osim razvoda, glumica je pokrenula i zahtjev za skrbništvom nad njihove dvije djevojčice - sedmogodišnjom Billie i šestogodišnjom Georgijom.

Eric Dane i Rebecca Gayheart (FOTO: Getty) Eric Dane i Rebecca Gayheart (FOTO: Getty)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene