Cijela lista tretmana

Razotkriveni trikovi za mlađi izgled svjetskih zvijezda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavne zvijezde uvijek izgledaju besprijekorno na crvenom tepihu i na društvenim događanjima, no kako im to doista polazi za rukom? Je li doista riječ o čarobnoj kremi koja briše sve bore ili ima tu nešto više... Razotkrivamo njihove beauty tajne!

Crveni tepih, bljesak reflektora, savršena haljina i lice bez mane. Na prvi pogled se čini kao da zvijezde uopće ne stare, a kada pogledamo dive poput Jennifer Lopez, Halle Berry, Cameron Diaz, Heidi Klum, Jennifer Aniston... teško je povjerovati da su u svojim 40-tima. A kada spomenemo još Susan Sarandon i  Christie Brinkley koje imaju preko 60 godina, želimo znati koja je njihova tajna.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

Cameron Diaz progovorila o problemima s licem koji su joj obilježili mladost

Razotkrili smo njihove beauty trikove kako izgledati sjajno pred kamerama. Lista je poduža.

1.    Fileri

Hijaluronski fileri popunjavaju bore i revitaliziraju lice. Brzina zahvata, sigurnost i neposredno vidljivi rezultati glavne su prednosti ovog tretmana, zato ih i zvijezde obožavaju. Tretman traje do 6 mjeseci i radi se u profesionalnoj kozmetičkoj ordinaciji.

2.    Botoks

Botoks nije nikakava tajna, no koristi se i više nego mislite. Taj tretman paralizira mišiće i 'smrzava' ih. Neke zvijezde malo i pretjeraju s tretmanima, no ako se pametno dozira može djelovati 'prirodno'. Tretman traje do 6 mjeseci.

3.    Laser
Jedan od novijih tretmana koje koriste zvijezde je laser kojim se stimulira prirodni kolagen u koži. Velik broj hollywoodskih zvijezda okreću se laserski tretmanima koji nisu toliko agresivni. Tretmani su skupi, no  rezultati su odlični.

4.    Kemijski piling

To nije onaj piling šećerom koji većima žena radi kod kuće, ovdje je riječ o agresivnijem tretmanu kojim se skida površinski sloj kože. Nekoliko dana nakon tretmana koža je obnovljena i sjajna.

5.    Profesionalna šminka

Za sve važne događaje zvijezde imaju svoje make up artiste koji ih transformiraju u prave labudice. Malo sjenčanja i highlightera mogu promijeniti cijeli izgled lica. Osim toga na snimanjima nose debeli sloj šminke koji može izdržati pod reflektorima i koji pokriva sve nedostatke, od prištića, kapilara do bora i podočnjaka.

6.    Krema za sunčanje

Već je opće poznato da treba koristiti kremu za sunčanje, no zvijezde ne izlaze ni iz kuće ako visoki faktor nisu stavile na lice. Sunce postara kožu lica, zato se zvijezde tako mahnito mackaju kremama.

7.    Retinol

Retinol je derivat vitamina A i najslavniji alat u borbi protiv bora koji i sprječava njihovo nastajanje.

8.    Photoshop

Zadnje, no ne i najmanje važno – njihove mane se 'peglaju' u Photoshopu.

Potrebno je naglasiti kako se svi tretmani izvode u profesionalnim kozmetičkim salonima pod savjetovanjem stručnjaka. Za ljepotu se trpe mnoge neugodne stvari, no hollywoodskih zvijezdama tretmani su u opisu posla. Savršenstvo ima svoju cijenu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene