Khloe želi bebu

'Razmišljam o tome da budem surogat majka sestri'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian nije skrivala svoju borbu sa začećem djeteta, a sada bi odgovor mogao biti u njezinoj starijoj sestri Kourtney koja je već rodila dvoje djece.

Žene u obitelji Kardashian su plodne, no 28-godišnja Khloe ima problema i ne može ostati trudna. Udala se za košarkaša Lamara Odoma prije više od dvije godine, no još nemaju djece.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian vidite li razliku? Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

Khloe je priznala kako ide na tretmane kako bi povećala plodnost jer jako želi bebu, posebno sada kada je i njezina sestra Kim trudna s prvim djetetom a Kourtney već ima dvoje djece.

>> 'Ja sam pravi otac prvog djeteta Kourtney Kardashian!'

U novim epizodama 'Kourtney and Kim Take Miami', Kourtney je poručila kako razmišlja biti surogat majka za sestru Khloe. razgovarala je s partnerom Scott Disickom i pitala što misli o toj ideji i kako bi se osjećao.

'Gledam kako Khloe proživljava dramu oko trudnoće, a više niti ne priča sa mnom o toj temi. Ne ispitujem je oko toga jer je ne želim gnjaviti. No tužna sam što se mora toliko mučiti kako bi ostala trudna', rekla je Kourtney, piše DailyMail. Koji je Khloein odgovor, saznat ćemo uskoro.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene