Nakon 31 godine došao im kraj

'Previše su se svađali posljednjih mjeseci'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihov brak je preživio mnoge krizne situacije. No, je li mu, nakon 31 godine, došao kraj?

Britanski The Sun ekskluzivno donosi informaciju kako najpoznatiji britanski heavy metalac Ozzy Osbourne više ne živi sa suprugom Sharon. Sun izvještava kako su bliski prijatelji ovog para zabrinuti za njihovu budućnost.

64-godišnji Ozzy tako trenutno boravi u unajmljenoj vili dok 60-godišnja Sharon živi u hotelu dok čeka završetak radova na svojoj novoj kući u Los Angelesu. Bračni par se navodno nije vidio čak tri tjedna.

Pogledaj i ovo showbuzz Šuškalo se, šuškalo... 'Samo da nešto raščistimo - ne rastajemo se!'

'Previše su se svađali posljednjih mjeseci i otkako se Sharon odselila nisu se ni jednom vidjeli iako je ona u hotelu koji je samo nekoliko minuta vožnje udaljen od njihove kuće', kaže prijatelj para. Glasine o razmiricama bračnog para Osbourne potakla je i njihova kći Kelly statusima na Twitteru.

'Zašto svaka obitelj mora imati jednog člana obitelji koji ignorira sve oko sebe i ne želi se popraviti', napisala je nedavno Kelly na Twitteru.

>> 'Na sudu ću otkriti tko je odgovoran za smrt Michaela Jacksona'

Podsjećamo, Sharon i Ozzy upoznali su se kad je ona imala 18 godina, a on je bio pjevač popularnog Black Sabbatha. Vjenčali su se 1982. godine, roditelji su dvoje djece - 28-godišnje Kelly i 27-godišnjeg Jacka.

Nedavno su postali baka i djed nakon što im je sin Jack podario unučicu Pearl koja bi uskoro trebala napuniti godinu dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene