Glazbeni genije

SUPER INICIJATIVA Radio postaje istodobno emitirale poznatu pjesmu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američke radio postaje odale su počast prerano preminuloj glazbenoj legendi Princeu na vrlo poseban način.

Velike američke radio postaje u srijedu su istodobnim emitiranjem balade 'Nothing Compares 2 U' odale počast pokojnom glazbenom geniju Princeu.

Pogledaj i ovo Sinead O'Connor - 1 strašni su ovi detalji Smrt velike glazbene zvijezde šokirala je svijet, no njezina traumatična životna priča ono je što slama srca: ''Majka me seksualno zlostavljala...''

Na inicijativu radija 'The Current', iz Princeova rodnog Minneapolisa, u srijedu u 17.07 sati po mjesnom vremenu istodobno je emitirana Princeova pjesma 'Nothing Compares 2 U' koju je proslavila Sinead O'Connor 1990. godine.

Prvi stih te pjesme glasi: 'It's been seven hours and 13 days since you took your love away', pa je vrijeme emitiranja korespondiralo s tim stihom i vremenom Princeove smrti. Radio 'Current' pozvao je pjevačeve fanove da mu u isto vrijeme odaju počast na društvenim mrežama.

Prince je umro 21. travnja u svojoj kući u predgrađu Minneapolisa. Kako bi se ustanovio uzrok smrti još se čekaju toksikološki nalazi, ali sve više dokaza upućuje na to da se radilo o slučajnom predoziranju tabletama protiv bolova o kojima je Prince bio ovisan. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene