Pravi zavodnici

Rade i Severina: 'Mi smo jedno drugom suđeni'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica Severina Vučković vrijedno je počela raditi na novom glazbenom materijalu, a možda najveće iznenađenje bit će suradnja sa slavnim glumcem i glazbenikom Radom Šerbedžijom!

Ni Rade Šerbedžija nije odolio šarmu domaće pjevačke zvijezde Severine Vučković, pa joj je došao s prijedlogom da zajedno snime duet. Story piše kako će uskoro snimiti zajednički duet o vezi mlađe žene i starijeg muškarca.

Pogledaj i ovo Rade Šerbedžija - 1 nezaboravna večer Glazbeni spektakl, predstava i višeminutni pljesak: Rade Šerbedžija u Lisinskom održao koncert za pamćenje

Evo čime je Rade Šerbedžija osvojio Charlize Theron i Angelinu Jolie

Karizmi slavnog glumca i glazbenika teško je odoljeti čak i samoj Severini. 'Kad sam upoznala sve te velike idole iz svog djetinjstva, shvatila sam da su nevjerojatno sramežljivi. Kad me Rade pitao da snimimo duet, rekla sam mu: 'Mi smo jedno drugom suđeni. Kad se to ne bi dogodilo, bio bi to sudbinski promašaj', ispričala je Severina u intervjuu za tjedni magazin.

Njih dvoje prvi su se put upoznati u Australiji 1998. kada je Severina slavila svoj 26. rođendan u jednom makedonskom restoranu, a šarmantni Rade Severinu uspoređuje s Angelinom Jolie što ona smatra velikim komplimentom. Jedva čekamo taj njihov duet.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene