Bilo jednom u Hollywoodu

Quentin Tarantino zagolicao maštu fanova: Leonardo DiCaprio i Brad Pitt bit će kultni filmski par

Quentin Tarantino (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Quentin Tarantino (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) +0 Brad Pitt (Foto: Getty Images) Galerija

"Bilo jednom u Hollywoodu" film je koji će se prikazivati iduće godine, a čije su zvijezde Brad Pitt i Leonardo DiCaprio

Oskarovac Quentin Tarantino zagolicao je u ponedjeljak maštu okupljenih na otvaranju konferencije CinemaCon u Las Vegasu, rekavši da bi zvijezde njegova idućeg filma Leonardo DiCaprio i Brad Pitt mogli steći kultni status poput još jednog slavnog muškog filmskog para, Paula Newmana i Roberta Redforda.

Pogledaj i ovo Brad Pitt i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Ljepotani bili i ostali! Jednu od najljepših glumica zasjenila dva frajera: Jednom su 44 godine, drugom 55, ali i dalje su pravi komadi!

"Bilo jednom u Hollywoodu", koji će se snimati ove, a prikazati iduće godine, govori o ubojstvima što ih je počinila "obitelj Manson".

Sekta koju je vodio Charles Manson šezdesetih je godina u SAD-u ubila nekoliko ljudi, uključujući glumicu Sharon Tate, suprugu Romana Polanskog, dok je bila trudna.

Brad Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Tarantino (55) je rekao da će njegov deveti film biti nasilan i mračan kao "Pakleni šund" iz 1994.

"Sony i ja ćemo okupiti najuzbudljiviji i najmračniji glumački par još od Paula Newmana i Roberta Redforda", rekao je redatelj "Reservoir Doga" i "Nemilosrdnih gadova" u hotelu Caesar Palace gdje se održava konferencija.

Paul Newman, koji je umro 2008. glumio je s Robertom Redfordom (81) u filmu "The Scam" iz 1973., a kultni status stekli su ranije filmom "Butch Cassidy and the Sundance Kid" iz 1969.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene