Misterij

Policajac tvrdi: 'Znam tko je platio milijun dolara za Tupacovo ubojstvo'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uspješan reper postigao je svjetski uspjeh do svoje 25. godine, kada je ubijen. Postao je tako žrtva sukoba Istočne i Zapadne obale u New Yorku.

Prvi put napadnut je 1994. godine, u prizemlju zgrade u kojoj je snimao albume. Upucan je pet puta, no preživio je. Drugi napad bio je fatalan, a dogodio se 1996. godine. Dok je bio u Las Vegasu sa svojom ekipom, Shakura su iz jurećeg automobila upucali 12, 13 puta. Preminuo je šest dana poslije, uslijed unutarnjeg krvarenja. Njegova smrt ostala je misterij jer krivac nikad nije pronađen. Shakur je ostao legenda hip-hop glazbe, nezamjenjiv do danas.

Pogledaj i ovo PR nova horor misterija ‘Netko kuca na vrata kolibe’: Hoćete li žrtvovati voljenu osobu kako bi spasili čovječanstvo?

Greg Kading, umirovljeni policajac tvrdi kako je napokon riješio misterij star 20 godina. Prema njegovim tvrdnjama, naručitelj Tupacovog ubojstva bio je glavom i bradom Puff Daddy koji je navodno platio milijun dolara za smaknuće Tupaca i njegovog menadžera Suge Knighta.

Plaćenik je uspio upucati samo Tupaca, a nakon toga, navodno, njegov je menadžer platio 13 tisuća dolara drugom plaćeniku kako bi u znak odmazde likvidirao bliskog Daddyjevog prijatelja Biggija Smallsa.

Kinght je izbjegao Tupacovu sudbinu, ali završio je u zatvoru nakon što je svojim vozilom pregazio dvoje ljudi. Nitko iz Diddyjevog (Puff Daddy) PR tima još se nije oglasio na ove uistinu ozbilje optužbe prenosi 'Huffington Post'.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene