Celebrity MasterChef

Luka Nižetić: 'Pjevanje je moja ljubav, kuhanje je hobi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi hrvatski Celebrity MasterChef pjevač Luka Nižetić ne krije sreću zbog pobjede u slavnoj kuhinji. Ipak, našao je malo vremena za kratki intervju za sve čitatelje Dnevnik.hr-a.

Dnevnik.hr: Kako se osjećaš kao pobjednik Celebrity Masterchefa?

Pogledaj i ovo Luka Nižetić povratak u 2006. Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

Luka Nižetić: Fantastično! Nakon toliko znoja i rada lijep je osjećaj otići s peharom kuci, no ono najvažnije je što smo svi zajedno pomogli štićenicima SOS Dječjeg sela Lekenik koji će u Italiju ići na doškolovanje. Ja sam presretan!

Luka Nižetić odnio pobjedu: 'Presretan sam, predivno iskustvo'

Dnevnik.hr: Koji ti je posao draži – pjevanje ili kuhanje?

Luka Nižetić: Pjevanje je moja ljubav, moj posao i moj život. Kuhanje je hobi i djeluje na mene prilično terapeutski. Volim kuhati, pri tom maštati, spajati nespojivo i na kraju kusati. Kuhanje je za mene bas čarolija.

Dnevnik.hr: Bi li se mogao zamisliti samo kao kuhar, bez pjevačke karijere?

Luka Nižetić: Nikada, nikako.

Dnevnik.hr: Kako su na pobjedu reagirali tvoji roditelji, sestra, prijatelji?

Luka Nižetić: Ponosni su, sto je normalno. Samo se bojim da ce mi sada češće stavljati kuhaču u ruke. :)

Dnevnik.hr: Imaš li neke planove za budućnost po pitanju kulinarstva?

Luka Nižetić: Ne trenutno, neka se sve ovo slegne, novi singl 'Upomoć' je vani, slijedi snimanje videa, a očekuje me i radno ljeto, kako u kuhinji u Fabrici tako i koncertno. Volim ljetnu dinamiku i putovanja. Što se tiče kulinarstva, za sad isključivo kuham u mom bistrou Fabrika, a za ubuduće, svašta je moguće, nikad se ne zna. Pustimo vremenu da učini svoje.

Dnevnik.hr: koje ti je najdraže jelo?

Luka Nižetić: Uf..teško pitanje, ima ih puno... Njoke, pita krumpiruša, škampi, šampjer na gradele, jaja i avokado, pizza, pasta fažol…

Dnevnik.hr: Opiši nam najdraži trenutak iz Masterchefa?

Luka Nižetić: Bilo je ludih trenutaka, panike, smijeha, umora, sreće, emocije su se jako miješale tijekom snimanja. Sada pamtim samo one najljepše, to tako uvijek biva. Kada sam si mikserom smiksao kuharsko odijelo u finalnoj emisiji, kada mi je hlap pao na pod, kada sam skoro odsjekao palac udarajući nožem po karameliziranim bademima, bilo je tu svega. Jako sam sretan sto sam bio dio cijele ove Mastechef priče i čto sam završio, hvala bogu, sa svim prstima na ruci.

Dnevnik.hr: Je li te netko od kandidata posebno ugodno/neugodno iznenadio?

Luka Nižetić: Torta od avokada i limete mi je highlight cijelog showa. Nada Rocco nas je tim odličnim raw desertom sve bacila na koljena. Bravo za Nadu!

Dnevnik.hr: jesi li se s nekim od natjecatelja posebno zbližio?

Luka Nižetić: S Ivanom i Irinom. Bili smo bas dobra družina. Cure su za 5! Pametne, lijepe, zabavne, sposobne i još k tome odlične kuharice!

Dnevnik.hr: Kakva iskustva nosiš iz Masterchefa? Bi li se ponovno prijavio?

Luka Nižetić: Samo najbolje. Zahvalio bih se ovom prilikom cijeloj ekipi koja je radila na projektu, tetošili su nas od prvog do zadnjeg dana. Hvala Vam!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene