Pregled vikenda

Tragična smrt, vjenčanje, gola stražnjica i - važna boja kose!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Protekli vikend obilježila je smrt velikog glumca Philipa Seymoura Hoffmana.

Ovaj je vikend definitivno obilježila smrt koja je potresla Hollywood.
New York Times se poziva na policijske izvore koji su rekli da je Philip Seymour Hoffman pronađen s iglom u ruci i s paketićem za koji se vjeruje da sadrži heroin.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić Dragocjeni trenuci Blanka Vlašić objavila preslatki video s mužem i njihovim sinčićem, iskoristili su zajedničko vrijeme: "Predivan tjedan, vidimo se uskoro!"

VIDEO Prisjetite se njegovih najvećih filmskih uloga

'Jasno je da se radi o predoziranju', rekao je izvor. Mnogi kolege glumci i prijatelji šalju poruke sućuti. Putem twitter profila poruke sućuti uputili su, među ostalima Jim Carrey, Steve Martin, Albert Brooks, Ricky Gervais, Mia Farrow, Whoopy Goldberg i Lindsay Pearce. Hoffman je bio u dugogodišnjoj vezi s modnom kreatoricom Mimi O'Donnell s kojom ima sina i dvije kćeri.

Još jedan veliki događaj obilježio je protekli vikend- Super Bowl. Za sve glazbenike velika je čast nastupiti tijekom poluvremena Super Bowla, najvećeg sportskog događaja u SAD-u. Ove godine se ona ukazala pop izvođaču Bruni Marsu i poznatom rock sastavu Red Hot Chili Peppersima. Bruno Mars je izveo tri pjesme - "Treasure", "Runaway Baby" i "Just the Way You Are", dok su Peppersi 80.000 gledatelja razveselili hitom iz 1991. godine "Give it Away."

U petak je, po treći puta, slavio i Tony Cetinski i  Dubravka Dujak
Novopečeni bračni par proslavio je svoje uplovljavanje u bračnu luku u restoranu Plaza, a ovoga puta prisutne su bile brojne domaće zvijezde. Tako su na slavlje došli Severina, Nikolina Pišek, Matteo Cetinski, Kristina Bradač, Matija Vuica, Boris Đurđević i brojni drugi.

Severina se prije slavlja odmarala, ni manje ni više, na Maldivima. Svoje savršeno tijelo Severina je još jednom pokazala fanovima na Facebooku. Noge bez imalo celulita, figura na kojoj slavnoj pjevačici zavide mnogo mlađe djevojke - karakteristike su ove lijepe žene koja je, vjerujemo, i na Maldivima ostavljala bez daha sve koji su je vidjeli.

Ovog vikenda hit na internetu bila je i Blanka Vlašić. Šaljivi portal 9gag.com objavio je cijelu kompilaciju njezine poze u različitim situacijama. Tako je Blanka 'postala' superžena, rastezljiva lutka, ratnica... a zaplesala je i uz Michaela Jacksona i zapjevala kao Freddie Mercury iz grupe Queen!
Dugonoga skakačica u vis vjerojatno se nije nadala ovakvoj svjetskoj slavi, no zasigurno je zabavila mnoge!

I na kraju, vijest koja je palila i žarila ovog vikenda je Kim Kardashian tj. njezina kosa. Nakon što je nekoliko mjeseci bila 'plavuša', reality zvijezda Kim Kardashian odlučila je boju kose opet promijeniti. Ovog puta ju je potamnila i tako postala sličnija onoj Kim koju poznajemo prije rođenje njezine kćerkice North West.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene