slavni prijatelji

Prošlo je već 10 godina - što rade danas?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Deset je godina prošlo o najpoznatije serije. Gdje su i što rade danas poznati 'Prijatelji'?

Deset je godina prošlo o zadnje epizode jedne od najpopularnije serije 'Prijatelji'. Gledanost finalne epizode 6.5.2004. bila je preko 52.5 milijuna gledatelja. Cijelo desetljeće je prošlo, a likovi i dalje žive u srcima obožavatelja.

Pogledaj i ovo Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Nova nada Fanovi ''Prijatelja'' konačno bi mogli doći na svoje: Informacija o kojoj se dugo šuška postat će stvarnost?

Ponovni susret 'Prijatelja' Chandlera i Monice!

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer bili su relativno nepoznati glumci, a danas su sinonimi za veliko prijateljstvo i različite životne situacije. Gdje su danas i što danas rade?

DAVID SCHWIMMER

Nakon prijatelja imao je nekoliko zapaženijih uloga. Bio je gost u '30 Rock', '“Entourage' i ' Web Therapy', a zapažen je bio i njegov glas u crtiću 'Madagascar'. Režirao je i nekoliko filmova kao što su 'Run Fatboy Run' i 'Trust'.

Tri godine nakon 'Prijatelja', upoznao je fotografkinju Zoe Buckman s kojom se i oženio 2010. Godinu dana kasnije rodila im se djevojčica Cleo.

Iako mu je uloga u seriji donijela svjetsku slavu, uspio je svoj privatni život održati privatnim. Zauvijek će ga pratiti reputacija simpatičnog Rossa, ali za sada još nije imao ulogu koja

 

MATTHEW PERRY

Iako se trudio održati reputaciju dobrog glumca, nakon Prijatelja imao je dosta loših projekata. Nešto veći uspjeh donijela mu je uloga u filmu 'Ponovno 17' u kojoj mu je glumački partner bio popularni Zac Efron.

Što se tiče privatnog života ni tu nije imao previše uspjeha. Često se pojavljivao u medijima, ali zbog problema s alkoholom. U svibnju je za ABC izjavio da je postao ekspert za skrivanje svojih ovisnosti pred kolegama iz serijala 'Prijatelji'.
1997. godine je bio 28 dana na odvikavanju od Vicodina ( tablete za bolove ) što je bilo vidljivo u oscilaciji njegove kilaže u narednih 5 godina.

2001. godine ponovo je završio na odvikavanju od opijata, metadona, amfetamina i alkohola.
U jednom trenutku je pio litru vodke dnevno i uzimao 30 tableta.

'Postao sam razmaženi hollywoodski dečko za zabave i počeo sam mrziti sebe', izjavio je Perry.
Priznao je da pati od depresije, i da je znao provoditi dane zaključan u svome domu, a sve kako bi pobjegao od pritiska slave. Danas živi potpuno drukčiji život, trijezan i bez opijata.

MATT LEBLANC

I danas ga mnogi znaju kao Joeya, no glumac Matt LeBlanc se ne žali. Iako je svjetsku slavu dosegao u hit seriji koju i danas možemo gledati na Doma TV, Matt se ponosi svojom ulogom Joeya. Iako to nije više onaj isti Joey, danas 46-godišnji i dalje dobro izgleda - čak mu i prosijeda kosa dobro stoji.

Matt je priznao i kako ga je uloga u 'Prijateljima' definirala te da ga mnogi smatraju depresivanim jer je u privatnom životu puno suzdržaniji od Joeyja. 2004., nakon što je završilo snimanje serije 'Prijatelji', Matt je krenuo sa snimanjem serije 'Joey' koja se nije svidjela ni gledateljima niti kritici i bila je otkazana nakon samo dvije sezone.

Nakon toga glumio je u nekoliko filmova od kojih je poznatiji 'Charlie's Angels: Full Throttle', a prihvatio se i produkcijske palice za filmove 'The Price', 'Jonah Hex' i 'Lovesick'

COURTENEY COX

Proteklih deset godina nije bilo lako za Cox, ali ona se nije dala. Radila je na nekoliko vlastitih projekata kao što su ' Just Before I Go' i ' Just Before I Go'. U zadnjim epizodama prijatelja mogao se vidjeti njezin trudnički trbuščić jer je ostala trudna s tadašnjim suprugom Davidom Arquetteom.

Ipak, ljubav nije potrajala i rastali su se 2010, ali su zbog kćeri Coco ostali u dobrim odnosima. Courtnex Cox i njezin kolega iz 'Prijatelja' Matthew Perry ponovno su bili zajedno na malim ekranima u novoj epozodi Perryeve serije 'Go On'. 48-godišnja Cox tako je postala potencijalna nova ljubav Perryevom liku Ryanu Kingu, radijskom sportskom voditelju koji pokušava nastaviti sa svojim životom nakon ženine smrti, piše Huffington Post.

JENNIFER ANISTON

Pretpostavlja se da je Jennifer postigla najveći uspjeh nakon serije. Njezino bogatstvo procjenjuje se na 150 miliona dolara, a glumila je u mnogo filmova koji su postigli veliku slavu. Njezin nedavni uspjeh je komedija 'Mi smo Millerovi'. Nedavno se počelo šuškati i o njezinoj trudnoći.

Prema naslovnici američkog In Touch Weekly magazina, glumica pati od jutarnjih mučnina, žudnje za hranom te ubrzano dobiva na težini, a ona i zaručnik očekuju djevojčicu.
Izvori kažu kako poznata glumica već dugo vremena prolazi tretmane za neplodnost, a njen zaručnik, Justin Theroux, pomaže joj posebnim masažama vrata.

LISA KUDROW

Glumica je također nastavila graditi svoju glumačku karijeru nakon što se rastala od 'Prijatelja'. Pojavila se u velikim filmskim hitovima kao što su 'P.S. Volim te, 'Susjedi', 'Druga žena' ili Dr. Dolittle 2.


Udala se za francuza Michela Sterna s kojim ima sina Juliana. Obožavatelji serije vjerojatno pamte njezin najveći hit –pjesmu 'Smrdljiva mačka'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene