Prošlo je 15 godina:

Tajči pjevala na stolu: 'Dan kada je naše zajedničko putovanje započelo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tajči slavi 15 godina braka sa suprugom Matthewom Cameronom – posvetila mu je i dirljiv status na Facebooku.

‘Bube su u glavi’, ‘Moj mali je opasan’ ‘Dvije zvjezdice’ i 'Hajde da ludujemo' pjesme su koje pjevušimo i nakon 20 godina, a trajna je i ljubav koju popularna Tatjana Cameron Tajči osjeća prema svojem suprugu.

Pogledaj i ovo Tajči probudila nostalgiju Tajči napravila raspašoj na dodjeli nagrada, domaće zvijezde vikale su joj iz publike: "Hoćemo još!"

Jasna Palić Picukalić oduševila kao Tajči u showu Tvoje lice zvuči poznato

Nakon što je otišla u Ameriku, Tajči se udala za producenta Matthewa Camerona 1999. Upoznali su se preko sestara karmelićanki kojima je Tajči bila glazbena urednica, a danas zajedno imaju tri sina Dante, Evan i Blaise te svi zajedno žive u Franklinu u saveznoj državi Tennessee.

 

Omiljena Tajči aktivna je na društvenim mrežama i rado dijeli omiljene privatne trenutke sa svojim obožavateljima. Tako je objavila i fotografiju za 15. godišnjicu braka sa suprugom Matthewom te poručila: '4. prosinca 1999. – Dan kada je naše zajedničko putovanje započelo. Matthewovo otvoreno srce, njegova neustrašivost, osjećaj za avanturu, nepogrešiva sposobnost da uvijek pronađe izlaz iz naizgled bezizlazne situacije i njegova strast za životom su ono što je naših prvih 15 godina učinilo prekrasnim putovanjem'.

 

Tajči je nedavno otpjevala svoj veliki hit 'Hajde da ludujemo' s domaćom teen zvijezdom Endijem, a posvetila se i jazz showu, spremna indie pop album 'Awaken', a producira i tjedni online TV show 'Waking Up In America'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene